Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mitingul din 9 iunie este impotriva abuzurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitingul din 9 iunie este impotriva abuzurilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, ca mitingul pe care il vor organiza social-democratii sambata nu este pentru sustinere sa, deoarece premierul are sustinere in Parlament, ci este impotriva abuzurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Un pilot rus dat disparut n 1987, n timpul invaziei sovietice din Afganistan, este n viata si vrea sa se ntoarca acasa

Un pilot rus, dat disparut si considerat mort dupa ce avionul sau a fost doborat in urma cu trei decenii in timpul interventiei sovietice din Afganistan, este in viata si vrea sa se intoarca acasa, a anuntat o organizatie de veterani, potrivit Guardian.

Miting PSD, sambata, in Piata Victoriei. Dragnea: Facem un miting impotriva abuzurilor si pentru respectarea democratiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marele miting al PSD va avea loc sambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul impotriva abuzurilor, protejarea Justitiei si respectarea democratiei.

Viorica Dancila, mesaj de 1 iunie: Este datoria noastra sa ne asiguram ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta

Viorica Dancila a transmis un mesaj de 1 iunie. Premierul a spus ca este de datoria adultilor sa se asigure ca urmatoarele generatii vor creste in armonie si siguranta. Astazi, sarbatorim.

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de castigatorul Exatlon, Vladimir Draghia...

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania 2018, a sosit in Romania, in noaptea de duminica spre luni, impreuna cu ceilalti finalisti din echipa Razboinicilor, fiind intampinat de iubita lui Alice, fe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )