Libnet.ro
UNICEF

14:30

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

B1 B1,
Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din. continuă pe B1

Stirea TRISTA a zilei! Din pacate, este vorba despre MIRABELA DAUER! Anunt dureros pentru FANI! Alexandru Arsinel a dat ALARMA

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi. in ajutor i-a sarit prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Recent, cantareata a anuntat ca, in ciuda.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de castigatorul Exatlon, Vladimir Draghia...

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania 2018, a sosit in Romania, in noaptea de duminica spre luni, impreuna cu ceilalti finalisti din echipa Razboinicilor, fiind intampinat de iubita lui Alice, fe.

O noua drama in familia Ionelei Prodan: Din pacate, este vorba de iubitul artistei...

Apropiatii Ionelei Prodan se obisnuiesc foarte greu cu disparitia indragitei cantarete de muzica populara. Daca fiica cea mare, Anamaria Prodan incearca sa isi vada mai departe de viata si se ocupa.

Suferinta profunda: Din pacate, este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Indragitul actor Marian Ralea, cunoscut de generatii intregi de copii drept Magicianul, are o mare suferinta provocata, culmea, de marea sa iubire pentru scena. in varsta de 60 de ani, artistul.

Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! (FOTO)

Moment inedit oferit de Andra si Andreea Banica, doua dintre cele mai indragite artiste din Romania. Ele s-au intalnit intamplator, sambata, iar Andreea a postat o fotografie cu Andra pe Instagram, care.

Din pacate, vesti TRISTE despre Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Andreea Marin a trecut plin clipe extrem de grele in viata sa, dar a reusit sa-ti mentina zambetul si sa mearga mai departe. Vedeta si-a pierdut ambii parinti si a trecut prin doua divorturi. Mama.

in SFARSIT, Smiley s-a decis sa spuna ADEVARUL in prima confesiune publica: Este vorba despre...

Smiley va avea concert sambata, la ora 20:00, la Arenele Romane si va prezenta piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in fata a 4000 de fani. Albumul Confesiune, ce reprezinta.

Fiul unui faimos cantaret a ajuns cersetor! Despre cine este vorba!

Jonathan Berkery, in varsta de 29 de ani, doarme intr-un adapost pentru oameni ai strazii din New Jersey si cerseste pe strazile orasului, unde canta hiturile tatalui sau Delilah si Its not unusual. Da, ati ghicit, este vorba despre fiul nelegitim al faimosului cantaret Tom Jones.

Un pilot rus dat disparut n 1987, n timpul invaziei sovietice din Afganistan, este n viata si vrea sa se ntoarca acasa

Un pilot rus, dat disparut si considerat mort dupa ce avionul sau a fost doborat in urma cu trei decenii in timpul interventiei sovietice din Afganistan, este in viata si vrea sa se intoarca acasa, a anuntat o organizatie de veterani, potrivit Guardian.

Risc de CUTREMURE PUTERNICE in Londra! Specialistii au facut ANUNTUL

Geologii de la Imperial College au gasit fisuri ingrijoratoare sub Londra. Este vorba despre o serie de linii tectonice care nu au fost descoperite pana acum de specialisti. Cele doua fisuri se afla sub.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )