Libnet.ro
UNICEF

20:15

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

CIOLACU: Cred ca Robert Negoita se va intoarce in PSD, unde ii este locul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca a vorbit pe parcursul intregii zile cu Robert Negoita si crede ca acesta se va intoarce acasa, acolo unde ii este locul, conform Agerpres. ro.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

ROBERT NEGOITA: Nu am avut nicio discutie sa ma intorc in PSD

Candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, care a obtinut un nou mandat, afirma ca nu a avut discutii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa in partid. in viata am invatat ca nu trebuie sa excluzi niciodata nimic, dar nu se pune problema in acest moment, situatia e cat se poate de clara, spune Negoita, mentionand ca nu trebuie sa se intoarca in PSD pentru a face o majoritate la Sectorul 3. Putem face majoritate si cu PNL, putem face majoritate si cu PSD, putem face majoritate si cu USR, de ce nu?, considera el, conform news. ro.

Robert Negoita: Nu am avut nicio discutie sa ma intorc in PSD. in viata am invatat ca nu trebuie sa excluzi niciodata nimic

Candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, care a obtinut un nou mandat, afirma ca nu a avut discutii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa in partid. in viata am invatat ca nu trebuie sa excluzi niciodata nimic, dar nu se pune problema in acest moment, situatia e cat se poate de clara, spune Negoita.

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )