Libnet.ro
UNICEF

14:15

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea. continuă pe Ziarul Bursa

USR-PLUS a castigat si la Dumbravita. Schimbare de paradigma in bogata comuna de langa Timisoara

Horia Bugarin, candidatul USR-PLUS, a reusit sa-l invinga pe Victor Malac, primarul PSD-ist din comuna periurbana Dumbravita.

Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a castigat detasat Primaria Campulung Muscel. Ea s-a impus in fata candidatului PSD Liviu Taroiu, primarul in functie, si a liberalului Nicolae Zaharia.

Judetul lui Marcel Ciolacu ramane fief PSD. Social-democratii au luat cele mai multe primarii

Organizatia Judeteana Buzau a Partidului Social Democrat, condusa de Marcel Ciolacu, lider si la nivel national, a castigat un numar de 67 de primarii, dintr-un total de 87. Celelalte 20 de primarii sunt impartite intre PNL, PMP, PRO Romania si USR-PLUS.

USR-PLUS acuza tentative de fraudare a alegerilor pentru Primaria Sectorului 1. Marcel Ciolacu: E o tampenie. Am cerut BEC renumararea voturilor

Liderul-social democrat Marcel Ciolacu a declarat ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1. Acolo, atat candidatul PSD, Dan Tudorache, cat si Cl.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Ce partid a castigat alegerile. Scorurile PNL vs. PSD vs. USR-PLUS

Dupa inchiderea sectiilor de votare, pe masura ce au devenit disponibile, rezultatele de la alegerile locale din 2020, au venit cu unele surprize. Care sunt scorurile dintre partide si ce partid a castigat alegerile? Scorurile: PNL vs. PSD vs. Partidul castigator Printre surprizele pe care ni le-au adus rezultatele alegerilor locale din data de .

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )