Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne. continuă pe Ziarul Bursa

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

PSD nu mai poate cere anularea alegerilor din Bucuresti pentru ca termenul a expirat

Liderii PSD au mentionat de mai multe ori in spatiul public anularea alegerilor din Bucuresti, dar a.

Ciolacu sare in sprijinul lui Firea: Alegerile au fost fraudate si trebuie anulate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primaria Capitalei si pentru Sectorul 1: Organele de ancheta trebuie sa actioneze din noaptea aceasta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa aparitia imaginilor in care mai multi membri USR-PLUS au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. Ciolacu spune ca va cere anularea alegerilor.

Dan Tudorache cere anularea alegerilor in tot Bucurestiul: Daca la un sector s-a intamplat asa, nu s-a viciat votul primarului general?

Dan Tudorache a cerut joi anularea alegerilor din Capitala si reluarea intregului proces electoral dupa imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seara de doua posturi de televiziune.

Dan Tudorache cere anularea alegerilor in tot Bucurestiul si renunta la cererea de renumarare a voturilor

Dan Tudorache a cerut astazi anularea alegerilor din Capitala si reluarea intregului proces electoral dupa imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seara de Antena 3 si RTV.

Armand, noi explicatii privind scandalul numararii voturilor la S1: Tudorache e gata sa dea foc democratiei. PSD cere anularea alegerilor in Bucuresti

Clotilde Armand, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Sectorului 1, a declarat ca USR-PLUS a respectat legea si nu a facut nimic ilegal, asa cum ar fi sugerat PSD, prin promovarea unor imagini in care e sugerat faptul ca reprezentantii Aliantei ar fi umblat la voturile din mai multe sectii de votare.

Mohammad Murad cere anularea alegerilor si reluarea votului pentru Primaria Mangalia: Totul dupa ce omul de afaceri a fost prins in ziua scrutinului dand mita alegatorilor

Omul de afaceri Mohammad Murad, care a candidat ca independent, cu sprijinul PSD si PMP, pentru functia de primar al municipiului Mangalia, cere anularea scurtinului si repetarea votului. El sustine ca alegerile ar.

Mohammad Murad cere anularea alegerilor de la Mangalia. A pierdut in fata liberalului Radu Cristian

Mohammad Murad nu vrea sa accepte rezultatul alegerilor locale din municipiul Mangalia, acolo unde el a candidat pentru functia de primar. Milionarul a pierdut in fata actualului primar, reprezentant al PNL.

Dan Tudorache cere reluarea alegerilor: E clar ca alegerile de la Primaria Capitalei au fost fraudate!

Primarul in functie de la Sectorul 1, Dan Tudorache, cere anularea alegerilor pe Bucuresti si repetarea votului. Reactia sa vine dupa ce Antena 3 a difuzat imagini video in care membrii USR scot un sac cu voturi din sala de numarare de la Sectorul 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )