Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mohammad Murad cere anularea alegerilor de la Mangalia. A pierdut in fata liberalului Radu Cristian

Adevărul Adevărul,
Mohammad Murad cere anularea alegerilor de la Mangalia. A pierdut in fata liberalului Radu Cristian

Mohammad Murad nu vrea sa accepte rezultatul alegerilor locale din municipiul Mangalia, acolo unde el a candidat pentru functia de primar. Milionarul a pierdut in fata actualului primar, reprezentant al PNL. continuă pe Adevărul

Mohammad Murad cere anularea alegerilor si reluarea votului pentru Primaria Mangalia: Totul dupa ce omul de afaceri a fost prins in ziua scrutinului dand mita alegatorilor

Omul de afaceri Mohammad Murad, care a candidat ca independent, cu sprijinul PSD si PMP, pentru functia de primar al municipiului Mangalia, cere anularea scurtinului si repetarea votului. El sustine ca alegerile ar.

PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei judetene Constanta a PNL, a declarat pentru Agerpres ca a formulat o intampinare la Biroul Electoral Central BEC) prin care cere anularea procesului electoral pentru functia de primar al comunei Costinesti si reluarea acestuia la o data ulterioara, in conditii echitabile pentru toti participantii.

Politistii au descoperit zeci de mii de euro in masina pazita de Mohammad Murad in ziua alegerilor. Explicatia omului de afaceri

Au aparut primele informatii cu privire la scandalul din ziua alegerilor locale, din Mangalia, cu omul de afaceri si candidatul la primarie Mohammad Murad personaj principal. Un apropiat al lui Murda.

Politistii au descoperit zeci de mii de euro in masina pazita de Mohammad Murad in ziua alegerilor. Explicatia omului de afaceri

Au aparut primele informatii cu privire la scandalul din ziua alegerilor locale, din Mangalia, cu omul de afaceri si candidatul la primarie Mohammad Murad personaj principal. Un apropiat al lui Murda.

Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia, acuzatii grave: Este o comanda de la varf!

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia si patron al unui lant hotelier, a venit cu explicatii prin intermediul unui clip video, dupa ce a fost implicat, duminica, intr-un urias scandal cu Politia.

Mohammad Murad, candidatul independent la Primaria Mangalia, ar fi fost retinut dupa ce ar fi impartit mita electorala votantilor Reactia milionarului (VIDEO)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, si membri din stafful acestuia de campanie au fost retinuti de politie. Acestia au fost surprinsi in timp ce dadeau mita electora vo.

Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia, scandal urias cu Politia: Spargeti masina!

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia si patron al unui lant hotelier, a fost implicat, astazi, intr-un urias scandal cu Politia.

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, a cerut BEC anularea alegerilor pentru Primaria Mangalia

Candidatul independent la Primaria Mangalia, Mohammad Murad, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru functia de primar, considerand ca, in urma unui incident din ziua alegerilor locale, in care el nu a fost implicat, dar legat de care s-a afirmat in spatiul public ca el ar fi oferit mita alegatorilor sau ca ar fi fost retinut, a influentat alegatorii si i-a impiedicat pe acestia sa-l voteze. Murad se situa ieri pe locul al doilea in cursa pentru Primaria Mangalia, dupa numararea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC, relateaza news. ro.

Primele declaratii ale lui Mohammad Murad dupa ce a fost retinut de politie: Este o comanda de la varf

Dupa scandalul generat de mita electorala, candidatul independent, Mohammad Murad, la primaria Mangalia, a decis sa spuna ce se intampa. Reamintim ca acesta fusese prins dand bani votantilor din Mangalia in chiar ziua alegerilor. Primele declaratii ale lui Mohammad Murad dupa ce a fost retinut de politie Conform primelor informatii, cel care ar fi dat .

Membru din stafful de campanie al lui Mohammad Murad, dus la Politie sub suspiciunea ca impartea bani in ziua votului (VIDEO)

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, a fost din nou parte intr-un incident electoral chiar in ziua alegerilor locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )