Libnet.ro
UNICEF

21:45

Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

B1 B1,
Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

In 20 de ani va fi un efort foarte mare pentru a putea sustine pensiile nostre, a declarat Florin Citu, citat de HotNews. Ministrul Finantelor a mai afirmat ca evolutia demografica pune mari. continuă pe B1

Florin Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

Problema demografica bate la usa, iar sistemul de pensii a fost o preocuparea a mea personala, dar si a noastra, sustine Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la o dezbatere organizata de CFA Romania.

Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

In 20 de ani va fi un efort foarte mare pentru a putea sustine pensiile nostre, a declarat Florin Citu, citat de HotNews. Ministrul Finantelor a mai afirmat ca evolutia demografica pune mari.

Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat, vineri, ca in viitor, este necesara majorarea contributiei romanilor la Pilonul 2 de pensii. Acesta a spus ca ar fi indicat ca aceasta contributie sa fie mai mare chiar decat cea de la Pilonul I administrat de stat.

VIDEO Rusii au scos pe mare, pentru teste, spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest fel din lume

Vopsit in culorile steagului rusesc, noul vas Arktika a iesit, joi, din Golful Finlandei pentru un test de navigatie de doua zile, noteaza Moscow Times.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )