Libnet.ro
UNICEF

11:15

Florin Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

Problema demografica bate la usa, iar sistemul de pensii a fost o preocuparea a mea personala, dar si a noastra, sustine Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la o dezbatere organizata de CFA Romania. continuă pe Hotnews

Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

In 20 de ani va fi un efort foarte mare pentru a putea sustine pensiile nostre, a declarat Florin Citu, citat de HotNews. Ministrul Finantelor a mai afirmat ca evolutia demografica pune mari.

Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

In 20 de ani va fi un efort foarte mare pentru a putea sustine pensiile nostre, a declarat Florin Citu, citat de HotNews. Ministrul Finantelor a mai afirmat ca evolutia demografica pune mari.

Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Executivul ar putea sa faca o a treia rectificare bugetara in acest an, pentru a asigura cheltuielile de functionare pentru primarii, care sunt intr-o situatie disperata, in conditiile in care plata efectuata pentru cazul Micula a dat peste cap planificarea guvernamentala, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu, criticat de Traian Basescu: Sunt doi oameni care, atunci cand spun prostii, afecteaza ratingul de tara: unul este ministrul de Finante si altul este premierul

Traian Basescu l-a criticat pe Florin Citu, pentru afirmatiile sale si spune ca acestea sunt responsabile pentru schimbarea perspectivei Romaniei de catre agentiile de rating.

Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat, vineri, ca in viitor, este necesara majorarea contributiei romanilor la Pilonul 2 de pensii. Acesta a spus ca ar fi indicat ca aceasta contributie sa fie mai mare chiar decat cea de la Pilonul I administrat de stat.

Florin Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Florin Citu afirma ca este nevoie de contributii substantiale la Pilonul II de pensii, altfel riscam sa intram in incapacitate de plata a acestora.

Florin Citu, anunt alarmant: Daca vom ramane cu acest sistem, nu vom putea sa platim pensii in 20 de ani

Ministrul de Finante a facut declaratii despre bugetul pe 2020 si situatia pensiilor. Florin Citu e de parere ca sistemul de pensii trebuie reformat.

FLORIN CITU: Guvernul asteapta de la mediul de afaceri romanesc sa faca profit

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din tara noastra sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul unei intrevederi cu membrii asociatiei patronale Concordia.

Florin Citu: Taxa pe lacomie si Fondul Suveran de Investitii vor fi desfiintate. Ce alte modificari vor fi aduse OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca taxa bancara numita de Liviu Dragnea taxa pe lacomie) va fi desfiintata, la fel urmand sa se procedeze si cu Fondul Suveran de Investitii, decizia urmand sa fie luata cat mai curand in sedinta de Guvern.

Ministrul Florin Citu, mesaj pentru investitorii straini: Asteptam de la mediul de afaceri sa ramana cu profitul romanesc si sa il reinvesteasca

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din Romania sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )