Libnet.ro
UNICEF

13:15

Orlando Teodorovici, din nou grobian. Ce i-a strigat ministrului de Finante in Parlament VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orlando Teodorovici, din nou grobian. Ce i-a strigat ministrului de Finante in Parlament VIDEO

In timp ce ministrul de Finante, Florin Citu, discuta cu presa, predecesorul sau, Eugen Teodorovici, l-a indemnat, trecand prin spatele sau, sa traga o liniuta la Guvern. Altfel spus, sa se drogheze. continuă pe Adevărul

Gorghiu, mesaj catre Ciolacu: Sunteti mndru de ct de grobian este Orlando Teodorovici? De la ce a pornit totul

Senatorul liberal Alina Gorghiu i-a cerut, marti, liderului PSD Marcel Ciolacu, sa traga o liniuta peste numele domnului Teodorovici. Sunteti mandru de cat de grobian este Orlando Teodorovici?, scrie Gorghiu pe Facebook, dand cateva exemple de comportament deplasat ale fostului ministru de finante.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales ntre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu Nicusor Dan, chemat din nou sa revina n USR

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, iar modul de desemnare si calendarul vor fi decise in cel mult doua saptamani, au anuntat luni reprezentantii Aliantei. Pentru Primaria Capitalei, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan, independent sustinut de USR Bucuresti, Nicusor Dan fiind chemat din nou sa se reinscrie in USR.

Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Guvernul va include din nou transportul scolar in sfera serviciilor de interes public, prin asumarea raspunderii pentru abrogarea Ordonantei 512019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan.

Digisport: Doamna Hanca loveste din nou! Cum a putut sa se bucure la un meci al lui Sergiu VIDEO

Andreea Hanca loveste din nou. Sotia lui Sergiu Hanca a ajuns iarasi vedeta dupa ce s-a bucurat la un gol al celor de la Cracovia. Echipa fostului jucator de la Dinamo s-a impus cu 3-0, iar mijlocasul a pasat la una dintre reusite.

VIDEO Mii de protestatari imbracati in negru au iesit, din nou, pe strazile din Hong Kong

Mii de protestatari imbracati in negru din toate categoriile de varsta s-au adunat duminica in Hong Kong pentru un nou miting pentru sustinerea democratiei in centrul financiar care a fost tulburat de proteste in ultimele sase luni.

Budapesta, trasa din nou la raspundere de Bruxelles: Ministrul maghiar pentru afaceri europene, audiat de omologii din UE pe tema situatiei statului de drept in Ungaria

Ministrii afacerilor europene din statele UE l-au audiat marti pe omologul lor ungar pe tema situatiei statului de drept in tara sa, potrivit agentiilor DPA si MTI preluate de Agerpres. La finalul reuniunii,.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

VIDEO Greta Thunberg primeste un Nobel alternativ. Haituita si aclamata la Madrid, ea spune: Am obtinut multe, dar din nou nimic

Greta Thunberg a coborat din tren la Madrid, intr-o aglomeratie de nedescris, haituita de presa, fani si contestatari. Ea a participat vineri la mitingul impotriva schimbarilor climatice, despre care organizatorii spun ca a atras o jumatate de milion de oameni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )