Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Guvernul va include din nou transportul scolar in sfera serviciilor de interes public, prin asumarea raspunderii pentru abrogarea Ordonantei 512019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe Antena3

Turcan: Guvernul sesizeaza marti Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, OUG 51 privind transportul elevilor si Legea privind plafoanele bugetare (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PNL va sesiza, marti, Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, pe Ordonanta de Urgenta 51 privind transportul elevilor si pe Legea privind.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

Topul averilor in Guvernul Orban: Ion Stefan si Raluca Turcan, cei mai instariti. Ludovic Orban, cel mai sarac

Cei mai instariti ministri liberali sunt Ion Stefan Dezvoltare), Raluca Turcan vicepremier) si Virgil Popescu Economie). La polul opus se afla chiar premierul Ludovic Orban, care, pana sa ajunga la Palatul.

Turcan: Guvernul a decis eliminarea pensiilor speciale, cu doua exceptii Vom veni cu o noua lege a pensiilor (VIDEO)

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul a decis eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia pensiilor militarilor si a magistratilor. Vicepremierul a mai precizat ca legea pensiilor va fi modificata, astfel incat.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

Raluca Turcan anunta reorganizarea institutiilor din subordinea ministerelor: Clienti politici, nepoti sau iubite trebuie sa isi vada de drum!

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca Guvernul va face o reorganizare a institutiilor din subordinea ministerelor pentru a crea o structura mai supla a acestora, iar nepotii, clientii.

Raluca Turcan: Dorim sa eliminam pensiile speciale, cu anumite exceptii - cele ale magistratilor si militarilor

Guvernul isi doreste sa elimine pensiile speciale, mai putin pe cele ale magistratilor si ale cadrelor militare. Anuntul a fost facut sambata de vicepremierul Raluca Turcan. Vreau sa mentin un angajamen.

RALUCA TURCAN: Romania cheltuie 9 miliarde de euro anual pentru pensiile speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat azi, in cursul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal sustine anularea pensiilor speciale. Hotararea nu este valabila si in cazul pensiilor speciale ale militarilor sau magistratilor, relateaza News. ro.

RALUCA TURCAN: Romanii puteau trai ca afara daca dezvoltarea tarii nu era franata de coruptie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca, in ultimii 30 de ani, romanii au emigrat in masa nu doar in cautarea unui nivel de trai mai bun, ci si a unei societati fara coruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )