Libnet.ro
UNICEF

19:00

OUG pentru modificarea legilor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG pentru modificarea legilor justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a pregatit proiectul de ordonanta de urgenta prin care doreste sa puna in acord opinia Comisiei de la Venetia cu modificarile la legile justitiei facute in Parlament de coalitia majoritara PSD-ALDE. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Am primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru modificarea legilor justitiei prin OUG, joi trimit draftul la CSM

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anuntat miercuri seara ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru modificarea legilor justitiei prin OUG, joi urmand sa trimita draftul la CSM.

Tudorel Toader sustine ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia privind modificarea legilor justitiei prin ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in urma discutiilor pe care le-a avut cu reprezentantii Comisiei de la Venetia a primit acceptul ca legile justitiei sa fie modificate prin ordonanta de.

Toader ar urma sa trimita la CSM proiectul de OUG privind legile justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar urma sa trimita joi la CSM proiectul de OUG pentru modificarea legilor justitiei, dupa ce miercuri seara a anuntat ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru a recurge la o aceasta procedura Urgenta. De asemenea, ministrul a precizat ca actul normativ ar putea fi adoptat saptamana viitoare de guvern, scrie news. ro.

Proiectul de OUG privind legile justitiei este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat aszazi la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

Proiectul de OUG de modificare a LEGILOR JUSTITIEI, FINALIZAT

Proiectul de OUG de modificare a legilor justitiei este finalizat. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, ca va trimite proiectul in cursul zilei de astazi la CSM. E gata si il trimit astazi la.

PNL solicita Guvernului emiterea unei OUG prin care sa amane intrarea in vigoare a legilor justitiei pana la concluziile Comisiei de la Venetia

PNL solicita Guvernului emiterea unei Ordonante de Urgenta prin care sa amane intrarea in vigoare a legilor justitiei pana la prezentarea concluziilor Comisiei de la Venetia.

Ce prevede OUG care modifica Legile Justitiei. Cate observatii ale Comisiei de la Venetia vor fi luate in considerare

Potrivit unor surse politice, ordonanta de urgenta pe tema Legilor Justitiei ar viza modificari ale legilor privind CSM si statutul magistratilor, urmand sa fie acceptate doua din cele sapte obiectii formulate de Comisia de la Venetia, scrie Ziare. com .

Ministrul Justitiei: Proiectul de Ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis azi CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

Olandezul Frans Timmermans, val de critici pentru Romania: Cer ca autoritatileromane sa lanseze o investigatie asupra protocoalelor (VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisie Europene, olandezul Frans Timmermans, a criticat Romania pentru situatia statului de drept si modificarea legilor justitiei si a avertizat ca tara noastra face pasi inapoi in.

Cand va fi data OUG pentru legile Justitiei

Ordonanta de urgenta in care vor fi preluate recomandarile Comisiei de la Venetia pe legile justitiei va fi emisa, cel mai probabil, dupa ce toate cele trei legi din domeniu vor intra in vigoare, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )