Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila anunta ca a purtat discutii cu parlamentari din ALDE: Sper sa ramana cu noi

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ca a purtat discutii cu parlamentari din ALDE: Sper sa ramana cu noi

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri la Constanta ca a purtatat discutii cu parlamentarii ALDE, in contextul ruperii coalitiei guvernamentale. Ea a precizat ca spera in continuare ca acestia vor. continuă pe B1

Viorica Dancila, anunt dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Guvernarea nu este perfecta, dar cu siguranta este eficienta

Viorica Dancila a declarat intr-o sedinta de Guvern ca impreuna cu social-democratii isi vor asuma actul guvernarii, indiferent de decizia ALDE, insa a subliniat ca le multumeste tututor care au facut.

Viorica Dancila anunta premierea elevilorde nota 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Aproximativ 700 de elevi cu media 10 in 2019 la Evaluarea Nationala si la examenul de Bacalaureat vor primi stimulente financiare din partea Guvernului, a anuntat marti Viorica Dancila.

Tensiuni in PSD! Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, la cutite, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Tensiuni uriase in PSD, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Potrivit unor surse politice, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici s-au certat in timpul sedintei de guvern din cauza unui pachet de ordonante.

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

Viorica Dancila pune tunurile pe ALDE: M-am lovit de un zid din partea lor

In acelasi timp, Viorica Dancila dezvaluie ca ruptura cu fostii parteneri din ALDE a inceput inainte de alegerile din luna mai. Dancila spune ca i-a propus lui Tariceanu ca cele doua partide sa candideze.

Viorica Dancila, ironii la adresa ALDE: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Consiliera lui Dancila pe problematica roma a demisionat din ALDE: Nu am luat aceasta decizie pentru functia mea, ci pentru ca nu pot continua politica fara demnitate, fara principii adevarate

Dana Varga, consilierul premierului Viorica Dancila pe problematica roma, a anuntat ca demisioneaza din ALDE, ea acuzand ca iesirea de la guvernare si sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale sunt decizii greu de inteles ale formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3348 seconds )