Libnet.ro
UNICEF

23:45

Viorica Dancila anunta premierea elevilorde nota 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila anunta premierea elevilorde nota 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Aproximativ 700 de elevi cu media 10 in 2019 la Evaluarea Nationala si la examenul de Bacalaureat vor primi stimulente financiare din partea Guvernului, a anuntat marti Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, masuri drastice dupa tragedia Caracal: 20 de ani minim pentru omor si intre 5 si 12 ani pentru viol

Premierul Viorica Dancila a anuntat in sedinta de Guvern,ca Executivul urmeaza sa adopte un act normativ care va cuprinde mai multe masuri pentru imbunatatirea localizarii persoanelor care suna la.

Viorica Dancila, masuri drastice dupa tragedia Caracal: Minimum 20 de ani pentru omor si intre 5 si 12 ani pentru viol

Premierul Viorica Dancila a anuntat in sedinta de Guvern,ca Executivul urmeaza sa adopte un act normativ care va cuprinde mai multe masuri pentru imbunatatirea localizarii persoanelor care suna la.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis si Dan Barna nu sunt apropiati de oameni

Premierul Viorica Dancila i-a criticat sambata pe contracandidatii sai la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis si Dan Barna, sustinand ca acestia nu sunt apropiati de oameni.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

Viorica Dancila, intalnire cu mize uriase cu Calin Popescu Tariceanu. Ziua in care ALDE decide daca iese de la Guvernare

Premierul Viorica Dancila discuta, luni, de la ora 10:00, cu Calin Popescu Tariceanu despre cum va functiona coalitia ALDE-PSD, in contextul in care Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta se pregatesc sa.

Viorica Dancila vine cu o noua gafa, pe masura functiei de stat pe care o viseaza. Bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman

Viorica Dancila revine! Premierul Romaniei nu e degeaba, cum ar spune majoritatea romanilor. Aceasta ofera o portie de stand-up de calitate, facut involuntar. Daca altii platesc sa rada copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul si o asteapta peViorica Dancila. Ce gafa monumentala a mai facut acum? Viorica Dancila, gafa monumentala Chiar daca multi au .

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

VIORICA DANCILA, LA INTALNIREA CU AMBASADORII ROMANI: Tematicile europene - prioritare, cu accent pe aderarea la Schengen

Tematicile europene si cooperarea cu PE, Comisia si Consiliul Uniunii Europene raman prioritare pe agenda guvernamentala, cu accent pe aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen si finalizarea, cat mai curand, a Mecanismului de Cooperare si Verificare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, luni, la intalnirea cu ambasadorii si consulii romani acreditati in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )