Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prima reactie din PSD dupa ce Armata a ramas fara sef.Codrin Stefanescu: Nu este singurul caz in care Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa ce Armata a ramas fara sef.Codrin Stefanescu: Nu este singurul caz in care Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, joi, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB) de a suspenda decretul de prelungire a mandatului sefului SMAp reprezinta un lucru firesc. E un lucru. continuă pe Antena3

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru.

Tomac (PMP), dupa ce ARMATA a ramas FARA COMANDANT: Razboiul a mers prea departe. Rusia jubileaza, iar PSD-istii se gandesc cum sa-si umple buzunarele

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa decizia magistratilor de suspendare a prelungirii mandatului sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca, ca razboiul a mers prea.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, dupa ce ARMATA A RAMAS FARA COMANDANT: Nu este contextul bun sa vorbim de o asemenea situatie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, joi, dupa ce instanta a suspedat prelungirea mandatului sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca, ca nu este contextul bun sa vorbim de o asemenea.

Prima reactie de la varful PSD dupa demisia lui Tudose

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti ca era de asteptat ca fostul premier Mihai Tudose sa demisioneze din partid si sa se inscrie in Pro Romania. Era de asteptat. Sunt convins.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

REACTIA PSD DUPA DECIZIA CAB: Iohannis a lasat Armata fara sef, o vulnerabilizare grava

Reprezentantii PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general al NATO si ca este cea mai grava vulnerabilizare a Armatei de dupa caderea regimului comunist.

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD firmand ca a sperat ca lucrurile se vor indrepta in partid, insa aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale.

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )