Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Mediului, despre poluare: Comisia Europeana nu mai accepta alte promisiuni din partea noastra. Infrastructura rutiera ar reduce problemele de calitate a aerului (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului, despre poluare: Comisia Europeana nu mai accepta alte promisiuni din partea noastra. Infrastructura rutiera ar reduce problemele de calitate a aerului (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la procedurile de infingement deschide de Comisia Europeana in cazul Romaniei pe tema calitatii. continuă pe B1

Ministrul Mediului, despre poluarea din marile orase: De multe ori, comisarii Garzilor de Mediu au inchis ochii sau au facut acte de clementa cu operatorii privati care polueaza (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a comentat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, studiul Institutului National de Sanatate Publica,.

Ministrul Mediului: Avem o asociere certa intre zonele cu poluare si incidenta cazurilor de infarct miocardic si boli cardiovasculare

Ministrul Mediului, Costel Alexe, avertizeaza asupra faptului ca exista o asociere intre zonele poluate si numarul crescut al cazurilor de boli cardiovasculare si infarct. Datele sunt cuprinse intr-un raport al.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu ministrul Mediului: Ne-am propus sa fim mai drastici privind companiile de salubritate

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, dupa intrevederea avuta cu ministrul Mediului, Costel Alexe, ca si-au propus sa fie mai drastici in ceea ce priveste companiile de salubritate, care trebuie sa spele mai des strazile.

Ministrul Mediului: in Bucuresti exista o asociere intre poluare si infarct sau celelalte boli cardiovasculare

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni, dupa o intalnire cu primarii din Bucuresti, Iasi si Brasov, ca un raport al administratiei locale din Capitala arata o asociere intre zonele poluate si incidenta cazurilor de infarct sau alte boli cardiovasculare. Alexe mai acuza Garda de Mediu de faptul ca a fost prea relaxata.

Ministrul Mediului cere Primariei Cluj-Napoca un proiect privind calitatea aerului. La Bucuresti, Brasov si Iasi - poluare extrema

Ministrul Mediului, Costel Alexe va cere altor primariilor din 10 orase proiecte privind calitatea aerului pentru a preveni sanctiuni din partea Comisiei Europene. Asta dupa ce astazi a convocat sedinte cu primarii din Brasov, Bucuresti si Iasi, pe motiv de poluare extrema.

Ministrul Mediului trage un semnal de alarma. Legatura dintre poluare si cazurile de boli cardiovasculare, in Bucuresti

Raportul privind starea de sanatate a populatiei pe care il are, astazi, Bucurestiul arata foarte clar legatura dintre poluarea cu PM10 pulberi in suspensie, praf, n. r. ) si incidenta cazurilor de infarct miorcardic si a celorlalte boli cardiovasculare, a declarat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, la finalul unei sedinte cu reprezentantii celor trei municipii Bucuresti, Brasov si Iasi) care au probleme privind calitatea aerului.

Poluare in marile orase. Ministrul Mediului, intalnire cu reprezentantii din Iasi, Brasov si Bucuresti

Dupa controversa cu primarul Bucurestiului Gabriela Firea privind calitatea aerului, ministrul Mediului a convocat o intalnire cu reprezentantii oraselor Iasi, Brasov si Bucuresti.

Taxa auto 2020. Atentie, soferi. Ministrul Mediului a facut acum anuntul oficial

Costel Alexe, Ministrul Mediului, a facut anuntul oficial in privinta taxei auto din anul in curs. Taxa auto 2020. Atentie, soferi Costel Alexe este de parere ca introducerea unei noi taxe nu este tocmai una buna, deoarece aceasta ar produce discutii cu reprezentantii Comisiei Europene, iar banii vor ajunge din nou la soferi, ca in .

Cat primeste ALRO Slatina ajutor de la stat pentru a cumpara energie electrica. Ministrul Mediului: in martie ar fi inchis

Colosul industrial ALRO Slatina va primi anual 40 milioane euro prin schema de sprijinire a consumatorilor industriali. Ministrul Mediului a facut, miercuri, 22 ianuarie 2020, o vizita la fabrica de aluminiu.

Ministrul Mediului cere aplicarea Statutului Personalului Silvic

Ministrul Mediului, Costel Alexe, solicita conducerii Romsilva sa puna in aplicare imediat Statutul Personalului Silvic, prin operationalizarea unor prevederi referitoare la acordarea indemnizatiilor pentru gradele profesionale, acordarea majorarii salariale pentru padurari si a uniformelor de serviciu, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )