Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministrul Mediului, despre poluarea din marile orase: De multe ori, comisarii Garzilor de Mediu au inchis ochii sau au facut acte de clementa cu operatorii privati care polueaza (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului, despre poluarea din marile orase: De multe ori, comisarii Garzilor de Mediu au inchis ochii sau au facut acte de clementa cu operatorii privati care polueaza (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a comentat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, studiul Institutului National de Sanatate Publica,. continuă pe B1

Poluarea in marile orase din Italia: Ce masuri iau primariile

Pe 14 ianuarie, timp de 3 zile, primarul Romei, Virginia Raggi, a interzis circulatia autoturismelor poluante inclusiv cele alimentate cu diesel pana la Euro 6 inclusiv). Decizia a fost luata ca urmare a inregistrarii unui nivel alarmant de smog, inregistrat in primele zile ale lunii. De la inceputul anului, presa din Peninsula a tras un semnal de alarma cu privire la gradul de poluare din marile orase, cele mai afectate localitati fiind Roma, Milano, Torino si Bologna.

Ministrul Mediului, despre taxa auto: Nu cred ca in acest an vom avea o asemenea masura implementata

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Guvernul nu va implementa in acest an o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. O taxa pe astfel de masini a fost eliminata in 2007, dupa ce Comisia.

Poluare in marile orase. Ministrul Mediului, intalnire cu reprezentantii din Iasi, Brasov si Bucuresti

Dupa controversa cu primarul Bucurestiului Gabriela Firea privind calitatea aerului, ministrul Mediului a convocat o intalnire cu reprezentantii oraselor Iasi, Brasov si Bucuresti.

Ministrul Mediului va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea cum afecteaza poluarea din Bucuresti sanatatea oamenilor

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, luni, ca va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea in ce masura calitatea aerului din Bucuresti afecteaza starea de sanatate a populatiei. Rapoarte asemanatoare vor fi cerute si primariilor din Iasi si Brasov.

Poluarea din Bucuresti, Brasov si Iasi, in analiza la Ministerul Mediului

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a convocat luni reprezentantii celor trei municipii care au probleme privind calitatea aerului, informeaza Agerpres.

Ministrul Mediului trage un semnal de alarma. Legatura dintre poluare si cazurile de boli cardiovasculare, in Bucuresti

Raportul privind starea de sanatate a populatiei pe care il are, astazi, Bucurestiul arata foarte clar legatura dintre poluarea cu PM10 pulberi in suspensie, praf, n. r. ) si incidenta cazurilor de infarct miorcardic si a celorlalte boli cardiovasculare, a declarat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, la finalul unei sedinte cu reprezentantii celor trei municipii Bucuresti, Brasov si Iasi) care au probleme privind calitatea aerului.

Ministrul Mediului cere Primariei Cluj-Napoca un proiect privind calitatea aerului. La Bucuresti, Brasov si Iasi - poluare extrema

Ministrul Mediului, Costel Alexe va cere altor primariilor din 10 orase proiecte privind calitatea aerului pentru a preveni sanctiuni din partea Comisiei Europene. Asta dupa ce astazi a convocat sedinte cu primarii din Brasov, Bucuresti si Iasi, pe motiv de poluare extrema.

Nu vom avea taxa auto in 2020

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat sambata ca Guvernul nu va implementa in acest an o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. Ministrul a mai precizat ca, saptamanal, i se semnaleaza sute de probleme de mediu.

Taxa auto 2020. Atentie, soferi. Ministrul Mediului a facut acum anuntul oficial

Costel Alexe, Ministrul Mediului, a facut anuntul oficial in privinta taxei auto din anul in curs. Taxa auto 2020. Atentie, soferi Costel Alexe este de parere ca introducerea unei noi taxe nu este tocmai una buna, deoarece aceasta ar produce discutii cu reprezentantii Comisiei Europene, iar banii vor ajunge din nou la soferi, ca in .

Ministrul Mediului cere aplicarea Statutului Personalului Silvic

Ministrul Mediului, Costel Alexe, solicita conducerii Romsilva sa puna in aplicare imediat Statutul Personalului Silvic, prin operationalizarea unor prevederi referitoare la acordarea indemnizatiilor pentru gradele profesionale, acordarea majorarii salariale pentru padurari si a uniformelor de serviciu, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )