Libnet.ro
UNICEF

17:30

Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

B1 B1,
Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Congresul PSD va fi organizat pe 14 martie. Decizia a fost luata, marti, in sedinta Comitetului Executiv al social-democratilor. Initial, congresul PSD trebuia sa aiba loc pe 29 februarie, insa a. continuă pe B1

Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 14 martie, a decis conducerea interimara a partidului, in CEx-ul de marti dupa amiaza.

Marcel Ciolacu: Congresul PSD va avea loc pe 21 martie(VIDEO)

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Tinem congresul pe data de 21 martie. Vom avea un congres in aceeasi procedura,.

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 21 martie, a decis conducerea interimara a partidului, in CEx-ul de marti dupa amiaza.

Marcel Ciolacu a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, martI seara, ca in 21 martie va avea loc Congresul partidului, care se va desfasura in aceeasi procedura - proiect politic si o echipa.

Marcel CIolacu a anuntat Congresul PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in 21 martie va avea loc Congresul parti.

UPDATE PSD si-a reprogramat congresul pe 21 martie

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie, au decis social-democratii, a declarat presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Initial data luata in calcul era 14 martie. Evenimentul trebuia sa se desfasoare la finalul saptamanii trecute, dar a fost amanat, pesedistii invocand oficial va motiv coronavirusul.

PSD si-a reprogramat Congresul pe 21 martie

PSD a decis marti ca Congresul partidului va avea loc pe 21 martie. Evenimentul trebuia sa se desfasoare sambata trecuta, pe 29 februarie, insa social-democratii au amanat de frica coronavirusului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )