Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dacian Ciolos, ramas fara argumente, trece la amenintari: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa PLUS

B1 B1,
Dacian Ciolos, ramas fara argumente, trece la amenintari: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa PLUS

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a transmis ca ii va chema in tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate despre partidul pe care il conduce. Asta dupa ce a tinut sa bata obrazul presei pentru modul in care a. continuă pe B1

Dacian Ciolos: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri la Targu Jiu ca ii va chema la tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, subliniind ca dupa ce a consfintit alianta cu USR, au aparut tot felul de zvonuri si interpretari.

VIDEO Prima reactie a lui Dacian Ciolos in scandalul iscat de declaratiile Oanei Bogdan: Presa e de vina

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat marti, la Ramnicu Valcea, ca nu este in regula modul in care au fost interpretate declaratiile Oanei Bogdan, care a pledat, intr-un comentariu pe Facebook, pentru renuntarea la dreptul la proprietate. Ciolos sustine ca Oana Bogdan e un antreprenor de succes, care a valorificat proprietatea privata.

Eugen Tomac, critici dure pentru Dacian Ciolos: Sustineti traseismul in politica? Defilati cu politruci precum Cristian Preda (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, marti, pe Dacian Ciolos pentru apropierea sa de Cristian Preda, europarlamentar ales din partea PMP care a schimbat tabara. Partidul dlui Ciolos vine si spune ca.

Dacian Ciolos, despre o posibila arestare a lui Liviu Dragnea: O sa vina si acel moment

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a venit marti, 5 martie, la Pitesti pentru a se intalni cu simpatizantii si pentru a se alatura voluntarilor argeseni care participa la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor Aliantei 2020 USR PLUS) la alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )