Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dacian Ciolos: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri la Targu Jiu ca ii va chema la tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, subliniind ca dupa ce a consfintit alianta cu USR, au aparut tot felul de zvonuri si interpretari. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, ramas fara argumente, trece la amenintari: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa PLUS

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a transmis ca ii va chema in tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate despre partidul pe care il conduce. Asta dupa ce a tinut sa bata obrazul presei pentru modul in care a.

Ciolos a cedat nervos: ii ameninta cu tribunalul pe cei care fac afirmatii nefondate despre PLUS

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de.

Ciolos, avertisment pentru cei care ii ataca partidul

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de la inregistrarea formatiunii politice, au fost lansate o serie de atacuri si acuze care nu au niciun fundament.

VIDEO Prima reactie a lui Dacian Ciolos in scandalul iscat de declaratiile Oanei Bogdan: Presa e de vina

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat marti, la Ramnicu Valcea, ca nu este in regula modul in care au fost interpretate declaratiile Oanei Bogdan, care a pledat, intr-un comentariu pe Facebook, pentru renuntarea la dreptul la proprietate. Ciolos sustine ca Oana Bogdan e un antreprenor de succes, care a valorificat proprietatea privata.

Eugen Tomac, critici dure pentru Dacian Ciolos: Sustineti traseismul in politica? Defilati cu politruci precum Cristian Preda (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, marti, pe Dacian Ciolos pentru apropierea sa de Cristian Preda, europarlamentar ales din partea PMP care a schimbat tabara. Partidul dlui Ciolos vine si spune ca.

Dacian Ciolos, despre o posibila arestare a lui Liviu Dragnea: O sa vina si acel moment

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a venit marti, 5 martie, la Pitesti pentru a se intalni cu simpatizantii si pentru a se alatura voluntarilor argeseni care participa la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor Aliantei 2020 USR PLUS) la alegerile europarlamentare.

Iordache despre OUG pe legile justitiei: Oamenii care ne-au votat se uita la noi cu incredere. Mii de romani asteapta sa facem dreptate

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat miercuri, la Parlament, ca electoratul PSD nu mai are rabdare si doreste promovarea OUG-urilor pe tema codurilor penale, completurilor de cinci si a protocoalelor. Iordache sustine ca OUG-urile trebuiau adoptate ieri si ca oamenii care au votat PSD asteapta sa se faca dreptate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )