Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sondaj. Klaus Iohannis conduce detasat la intentie de vot. Presedintele, scor dublu fata de urmatorul clasat. Dragnea, de 7 ori mai putin decat Iohannis

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Klaus Iohannis conduce detasat la intentie de vot. Presedintele, scor dublu fata de urmatorul clasat. Dragnea, de 7 ori mai putin decat Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis pleaca favorit la alegerile prezidentiale: 41,4% intentie de vot are seful statului, in crestere fata de luna trecuta, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul doi se situeaza Calin Popescu Tariceanu, cu 18%, in timp ce Victor Ponta se mentine la 15%. Dacian Ciolos inregistreaza o usoara scadere: 11,6%. Liviu Dragnea e cotat cu doar 6% intentie de vot. continuă pe Adevărul

Sondaj. Klaus Iohannis conduce detasat la intentie de vot. Presedintele, scor deblu fata de urmatorul clasat. Dragnea, de 7 ori mai putin decat Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis pleaca favorit la alegerile prezidentiale: 41,4% intentie de vot are seful statului, in crestere fata de luna trecuta, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul doi se situeaza Calin Popescu Tariceanu, cu 18%, in timp ce Victor Ponta se mentine la 15%. Dacian Ciolos inregistreaza o usoara scadere: 11,6%. Liviu Dragnea e cotat cu doar 6% intentie de vot.

Augustin Lazar anunta bilantul Parchetului General pe 2018: Klaus Iohannis participa la prezentarea raportului de activitate

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la ora 11. 00, la sedinta in care procurorul general Augustin Lazar va prezenta raportul privind activitatea desfasurata in 2018, de Ministerul Public,.

Ministrul Transporturilor, atac la Klaus Iohannis pe tema bugetului

Ministrul Transporturilor il ataca dur pe Klaus Iohannis pe tema bugetului. Razvan Cuc spune ca ministerul pe care il conduce ar avea bani suficienti pentru intretinerea autostrazilor dar si pentru.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul B9 din Slovacia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Summitul Formatului Bucuresti 9 B9), care va avea loc la Kosice, in Republica Slovaca, potrivit unei informari a Administratiei Prezidentiala. La.

Presedintele Klaus Iohannis participa la un summitul in Slovacia. Temele IMPORTANTE care vor fi atinse

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Summitul Formatului Bucuresti 9 B9), din Republica Slovaca, se arata in agenda Presedintelui, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Potrivit.

Klaus Iohannis, semnal IMPORTANT in plin SCANDAL intre PROCURORI si GUVERN. Ce miscare face presedintele

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta de prezentare de catre Ministerul Public a raportului de activitate pe anul 2018, ce are loc la Cercul Militar din Capitala. Evenimentul va avea.

Decizie de ULTIM MOMENT in JUSTITIE! Presedintele Klaus Iohannis a numit procurori-sefi noi la Parchetul General si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete de numire in functie in domeniul justitiei. -Decret pentru numirea doamnei Antonia-Eleonora Constantin in functia de procuror-sef al Sectiei.

Ministrul Apararii, apel la presedintele Klaus Iohannis

Ministrul Apararii, Gabriel Les, i-a trimis la inceputul lunii februarie o scrisoare lui Klaus Iohannis in care ii cere presedintelui o intrevedere pentru a gasi o solutie privind seful Statului.

KLAUS IOHANNIS: Situatia din regiunea Marii Negre - volatila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca situatia din regiunea Marii Negre este din ce in ce mai volatila, subliniind ca in acest context a sustinut necesitatea unei prezente fizice a NATO mai buna in zona, iar lucrurile se dezvolta in acest sens.

Klaus Iohannis, ingrijorat de situatia din regiunea Marii Negre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca situatia din regiunea Marii Negre este din ce in ce mai volatila, subliniind ca in acest context a sustinut necesitatea unei prezente fizice a NATO mai buna in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )