Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, semnal IMPORTANT in plin SCANDAL intre PROCURORI si GUVERN. Ce miscare face presedintele

B1 B1,
Klaus Iohannis, semnal IMPORTANT in plin SCANDAL intre PROCURORI si GUVERN. Ce miscare face presedintele

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta de prezentare de catre Ministerul Public a raportului de activitate pe anul 2018, ce are loc la Cercul Militar din Capitala. Evenimentul va avea. continuă pe B1

Decizie de ULTIM MOMENT in JUSTITIE! Presedintele Klaus Iohannis a numit procurori-sefi noi la Parchetul General si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete de numire in functie in domeniul justitiei. -Decret pentru numirea doamnei Antonia-Eleonora Constantin in functia de procuror-sef al Sectiei.

IN SLOVACIA: Klaus Iohannis va participa la Summitul B9

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Summitul Formatului Bucuresti 9 B9), ce va avea loc la Kosice, in Republica Slovaca, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Independenta Justitiei nu este negociabila

Klaus Iohannis a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce ministrul Justitiei, impreuna cu premierul Viorica Dancila au participat la negocierile cu magistratii. Presedintele a declarat ca.

Dragnea: Klaus Iohannis calca pe cadavre pentru un nou mandat. El si liberalii sunt niste ipocriti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat luni pe Klaus Iohannis pentru ca a contestat bugetul la CCR, spunand despre presedinte ca este un ipocrit si ca ar calca pe cadavre pentru un nou mandat.

Klaus Iohannis: Romania se opune cu tarie tuturor formelor de terorism si de extremism violent

Cooperarea dintre UE si Liga Statelor Arabe este vitala in lupta impotriva terorismului, a declarat presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca Romania se opune cu tarie tuturor formelor de terorism si de.

Deputatul PSD Ioana Bran: Presedintele Klaus Iohannis loveste in romani

Deputatul PSD Ioana Bran,membru in Comisia de buget si fost ministru al Tineretului si Sportului, a declarat sambata, la Satu Mare, ca prin atacarea bugetului la Curtea Constitutionala presedintele Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )