Libnet.ro
UNICEF

14:00

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum.

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia

Sectia pentru judecatori a CSM precizeaza, referitor la afirmatia potrivit careia Consiliul Superior al Magistraturii ar fi refuzat sa ia masuri pentru a contracara adoptarea OUG 7/2019, ca solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea ordonantei de urgenta.

Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca va sesiza institutiile abilitate sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. Suntem.

LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca probabil saptamana viitoare va exista o solutie referitoare la cine are competenta de a instrumenta dosarul Tel Drum, DNA sau Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Augustin Lazar, despre efectele ordonantei privind legile Justitiei: E un test de rezistenta pe care il dau magistratii. Sa fim optimisti!

Procurorul general a anuntat ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei si care a scos vineri in strada sute de magistrati.

Augustin Lazar, dupa ce Toader a anuntat declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general: Sa-mi spuna barbateste ce probleme sunt. A venit tiptil la Parchet, pentru combinatii obscure

La scurt timp de la anuntul ministrului Justitiei privind declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general, Augustin Lazar a reactionat acuzandu-l pe Tudorel Toader de lipsa de barbatie si de combinatii obscure. Ministrul Justitiei a mers in aceasta dimineata la Parchetul General, intalnindu-se cu presedintele Asociatiei Procurorilor din Romania, Elena Iordache, si cu Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al Romaniei, dar nu si cu Lazar.

Augustin Lazar, dupa anuntul lui Toader: Sa vina si sa spuna barbateste ce probleme sunt

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce a venit astazi la Parchetul General si a purtat discutii cu procuroarea Elena Iordache, presedinta Asociatiei Procurorilor din Romania.

Tudorel Toader va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Augustin Lazar mai are dreptul la un mandat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat joi, dupa intalnirea de la Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Acesta a explicat ca mandatul lui Augustin Lazar expira in luna aprilie si, astfel, la acel.

Orban: Saptamana viitoare vom sesiza Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei

PNL va sesiza saptamana viitoare Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei, a anuntat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, precizand ca liberalii au cerut si Avocatului Poporului sa ridice exceptie de neconstitutionalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )