Libnet.ro
UNICEF

16:30

Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

B1 B1,
Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca va sesiza institutiile abilitate sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. Suntem. continuă pe B1

Subiectele zilei: Cine sunt parlamentarii condamnati definitiv care voteaza n continuare legi; Magistratii din mai multe orase anunta proteste din cauza ordonantei lui Tudorel Toader; Europarlamentarii PSD si ALDE duc un razboiintens mpotriva Laurei Codr

Ministrul Justitiei nu mai are rabdare. Tudorel Toader a anuntat joi ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Mandatul lui Augustin Lazar va expira in luna aprilie. in replica, Augustin Lazar, a precizat ca el nu a fost contactat de ministrul Toader, care a venit tiptil la sediul institutiei.

Tudorel Toader, anunt despre modificarile din Justitie: OUG nu se refera la procurorul-sef european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, marti, despre modificarile din Justitie. Toader a vorbit despreproiectul ordonantei de urgentaprivind procedura de selectie a procurorului european din.

UPDATE Tudorel Toader cauta un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, la intrarea in Parchetul General, acolo unde are mai multe intalniri, ca va comunica o masura importanta pe care o va lua in curand, referitoare la statul de drept. La iesirea din sediul Parchetului, Tudorel Toader a anuntat ca a inceput sa caute un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar.

Tudorel Toader A DESCINS la Parchetul General: Ministerul Justitiei cauta iNLOCUITOR pentru PROCURORUL GENERAL Augustin Lazar (VIDEO)

Tudorel Toader a facut o vizita inopinata, joi, la Parchetul General. Acesta a spus ca vine la Parchet pentru ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Justitiei. Totodata,.

Procurorul general al Romaniei, reactie furibunda la OUG data de Guvernul PSD-ALDE! Lazar: `Ministerul Public ar putea intra intr-un blocaj institutional`

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, protesteaza, dupa ce Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a dat o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei, potrivit stiripesurse. ro. El este.

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Tudorel Toader, anunt despre procurorul european

Tudorel Toader a explicat, vineri dimineata, ca reglementarea privind candidatii pentru sefia parchetului european respecta regulamentul acestuia, in sensul ca este permisa inscrierea in competitie atat a pr.

TUDOREL TOADER: Voi declansa procedura de numire a noului procuror general

ACTUALIZARE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi la iesirea din Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a noului procuror general. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va anunta in cursul zilei o masura importanta pentru statul de drept.

Tudorel Toader a anuntat masura importanta pentru statul de drept: Declanseaza procedura de numire a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general al Romaniei, astfel incat, la finalul lunii aprilie, cand acestuia ii expira mandatul, sa fie gata procedura si sa poata fi numit noul sef al Parchetului General. Toader a facut acest anunt la finalul unei intalniri avute la Parchetul General, la care nu a luat parte insa si Augustin Lazar. La sosire, ministrul Justitiei spunea ca va anunta o masura importanta pentru statul de drept. Ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Augustin Lazar de la sefia Parchetului General inca din octombrie, lovindu-se insa de refuzul presedintelui Klaus Iohannis.

Tudorel Toader va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Augustin Lazar mai are dreptul la un mandat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat joi, dupa intalnirea de la Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Acesta a explicat ca mandatul lui Augustin Lazar expira in luna aprilie si, astfel, la acel.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )