Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, consultari cu producatorii de medicamente A fost produs primul scanner termic de conceptie 100% romaneasca

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban, consultari cu producatorii de medicamente A fost produs primul scanner termic de conceptie 100% romaneasca

Prim-ministrul Ludovic Orban si o parte dintre membrii Guvernului au avut marti consultari cu reprezentantii producatorilor si distribuitorilor din industria farmaceutica. Discutai s-a axat pe necesarul de. continuă pe B1

Ludovic Orban asigura producatorii alimentari ca va mentine puterea de cumparare a populatiei

Premierul a dat asigurari, la intalnirea pe care a avut-o marti cu reprezentantii marilor retele com.

Ludovic Orban, despre cine va fi testat pentru coronavirus: Nu putem testa pe oricine

Ludovic Orban anunta ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni contacte, care au calatorit sau care prezinta simptome).

Medici romani, voluntari in sprijinul Italiei in lupta cu noul coronavirus. Ludovic Orban: Apreciez gestul de curaj si de solidaritate

O aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane face, marti, un zbor pe ruta Bucuresti - Timisoara -Milano, pentru a transporta o echipa formata din medici si asistenti medicali romani. Echipa medicala va sprijini medicii din Italia in lupta impotriva coronavirus. Premierul Ludovic Orban, prezent la imbarcarea personalului medical de la Bucuresti, a transmis ca apreciaza curajul si gestul de solidaritate.

Ludovic Orban: Varful pandemiei va fi atins in Romania dupa Paste

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, ca varful epidemiei de coronavirus ar putea fi atins in Romania dupa Paste, insa acest fapt depinde de mai multi factori.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Cine vine de Paste in Romania va intra in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, dupa sedinta cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ca o noua Ordonanta militara va fi prezentata in cursul zilei de sambata. Am evaluat situatia.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban cere parlamentarilor sa renunte la pensiile speciale

Premierul Ludovic Orban le-a cerut parlamentarilor, duminica, in contextul efectelor economice cauzate de Covid-19, sa renunte la pensii speciale ca un gest de buna-credinta in fata populatiei.

Ludovic Orban: Exista contracte semnate pentru 400 de ventilatoare. Dar nu pot ajunge din cauza restrictiilor impuse in alte tari

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca au fost semnate contracte pentru 400 de ventilatoare pentru pacientii cu COVID-19, insa acestea nu au ajuns inca din cauza restrictiilor impuse de alte tari.

Ludovic Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. O vom prezenta sambata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca a fost pregatita o noua ordonanta militara, care va fi prezentata in cursul zilei.

VIDEO Cazinoul Constanta intra in reabilitare cel mai tarziu pe 15 aprilie. Dialog savuros intre Ludovic Orban si Ion Stefan

Cazinoul Constanta va intra in renovare in data de 15 aprilie, dupa ce Ministerul Lucrarilor Publice a obtinut autorizatia de construire. Reabilitarea acestei cladiri-monument a declansat un dialog savuros intre premierul Ludovic Orban si ministrul Ion Stefan.

Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor ca nu vor intra in somaj tehnic, dar le-a cerut, insa, o implicare mai mare in privinta orelor online, astfel incat anul scolar sa nu fie inghetat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )