Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor ca nu vor intra in somaj tehnic, dar le-a cerut, insa, o implicare mai mare in privinta orelor online, astfel incat anul scolar sa nu fie inghetat. continuă pe Antena3

Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra in somaj tehnic. Liderii sindicali cer suplimentarea veniturilor

Salariatii Complexului Energetic Oltenia CEO), producator de energie electrica pe baza de carbune extras prin carierele proprii, vor intra in somaj tehnic. Este vorba de aproximativ 13. 000 de salariati.

150 de angajati ai Primariei Turnu Severin vor fi trimisi in somaj tehnic

Marius Screciu, primarul orasului Drobeta Turnu Severin, a anuntat, pe contul sau de Facebook ca va trimite aproape 150 de angajati ai Primariei in somaj tehnic.

Orban nu vrea somaj tehnic pentru profesori: Sa-si tina orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Romania TV, ca Guvernul nu are in vedere sa-i trimit.

Peste 860 mii de oameni au intrat in somaj tehnic, iar 173 mii au ramas fara locuri de munca

Numarul celor care intra in somaj tehnic si a celor care raman fara joburi creste semnificativ de la o zi la alta. Cei afectati sunt din zona de comert, turism, industria prelucratoare si constructii. Acestea sunt domeniile care au cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Vezi in text situatia exacta.

Majoritatea angajatilor Ford de la Craiova, in somaj tehnic pana pe 30 aprilie

Suspendarea temporara a productiei fabricilor Ford, la nivel european, se prelungeste pana cel putin pe data de 4 mai 2020, iar mare parte dintre angajatii de la fabrica din Craiova vor ramane in somaj tehnic pana pe 30 aprilie, informeaza compania intr-un comunicat de presa, transmis vineri AGERPRES.

Cea mai mare unitate siderurgica din tara trimite angajatii in somaj tehnic

Unul dintre liderii sindicatelor din combinatul siderurgic Liberty Galati anunta ca mai multi angajati vor fi trimisi in somaj tehnic incepand de la mijlocul lunii aprilie. Anuntul a fost facut pe Facebook dupa o teleconferinta organizata de conducerea unitatii siderurgice, scrie Mediafax.

Somaj tehnic pentru o parte dintre angajatii companiei de transport public din Galati. Avem multe cereri

Deocamdata, 28 dintre angajatii Transurb SA au intrat in somaj tehnic. Compania se lupta cu o criza acuta de lichiditati ca urmare a scaderii abrupte a veniturilor. Numarul celor care s-au oferit sa plece in somaj tehnic este mai mare, deoarece oamenii cred ca au astfel ocazia sa se protejeze mai bine de epidemie.

Ludovic Orban: Varful pandemiei va fi atins in Romania dupa Paste

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, ca varful epidemiei de coronavirus ar putea fi atins in Romania dupa Paste, insa acest fapt depinde de mai multi factori.

Ludovic Orban: Exista contracte semnate pentru 400 de ventilatoare. Dar nu pot ajunge din cauza restrictiilor impuse in alte tari

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca au fost semnate contracte pentru 400 de ventilatoare pentru pacientii cu COVID-19, insa acestea nu au ajuns inca din cauza restrictiilor impuse de alte tari.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )