Libnet.ro
UNICEF

11:17

Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, din nou, premier pe Ludovic Orban. Anuntul a fost facut de seful statului la finalul consultarilor de la Cotroceni cu partidele parlamentare. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea de alegeri anticipate.

KLAUS IOHANNIS: il desemnez pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban drept premier responsabil cu formarea unui nou guvern.

Surse. Calendarul lui Ludovic Orban pentru viitorul Guvern. Ce directive le-a dat colegilor din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a anuntat pe colegii liberali ca vrea ca noul Cabinet sa depuna luni noul program de guvernare si oamenii care ar putea fi ministrii sa se pregateasca bine din timp pentru audierile din comisii, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura.

PSD va sesiza CCR, dupa ce Iohannis l-a propus din nou pe Orban premier

Marcel Ciolacu a anuntat, la Gandurile lui Cristoiu, emisiune de pe Mediafax, ca votul de investitura a noului guvern Ludovic Orban va fi blocat, in Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat si metodele prin care PSD va incerca sa nu se ajunga la vot.

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

Poate Iohannis sa il propuna pe Orban, din nou, premier? Ce spune Constitutia

Presedintele poate desemna pe oricine doreste pentru functia de premier, a explicat Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, dupa ce prim-ministrulinterimar Ludovic Orban a spus, astazi, ca el este noua propunere de sef al Guvernului din partea PNL.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )