Libnet.ro
UNICEF

09:47

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

La mai bine de 24 de ore de la votarea motiunii de cenzura cu 261 de voturi si demiterea Guvernului Orban, Presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa anunte noul premier desemnat al Romaniei, dupa negocierile cu toate partidele parlamentare. Update: Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis! Klaus Iohannis a facut si primele .

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier a fost publicat, joi seara, in Monitorul Oficial.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

KLAUS IOHANNIS: il desemnez pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban drept premier responsabil cu formarea unui nou guvern.

Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investitura urmatoarelor doua guverne, astfel incat sa fie declansate alegerile anticipate, a declarat premierul Ludovic Orban, subliniind ca jumatate dintre cei care se.

Ludovic Orban, reclamat la DNA dupa ordonanta de urgenta pe sanatate

Sindicalistii din Cartel ALFA au anuntat, miercuri, intr-un comunicat ca vor sesiza DNA dupa ce ordonanta pe sanatate a fost aprobata cu o zi in urma de Guvernul Orban.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )