Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Viorica Dancila si Liviu Dragnea se intalnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. Dupa sedinta conducerii partidului, Liviu Dragnea insotit de premier a mers la grupul PSD din Senat. intalnirea are loc dupa ce, in sedinta CEX contestatarii presedintelui PSD au fost infranti iar in cursul zilei de luni urmeza sa fie votata legea off shore. continuă pe Hotnews

Ultimele discutii, nainte de CEx. Viorica Dancila si mai multi lideri ai PSD, n biroul lui Liviu Dragnea / Premierul:Lucrurile trebuie lamurite n CEx

Mai multi lideri ai PSD sunt la discutii cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutii a venit si premierul Viorica Dancila. Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lamurite in CEx, a spus ea.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca pe cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

SURSE: Viorica Dancila a discutat cu Tariceanu si i-a transmis ca nu ar avea nicio problema daca Dragnea este inlaturat din fruntea PSD

Ies la iveala detalii incredibile despre razboiul deschis din interiorul PSD! Desi Liviu Dragnea a scapat ieri la vot de o inlaturare din fruntea PSD, acesta a fost cat pe ce sa fie tradat de o persoana de la.

Viorica Dancila a sosit la CEx alaturi de Carmen Dan si Rovana Plumb: Pe cine va sustine premierul in lupta interna

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa spuna pe cine va sustine in Comitetul Executiv al PSD de vineri in care se cere demisia lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Dancila a sosit alaturi de Carmen Dan si.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare.

Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Liviu Dragnea face un nou anunt privind remanierea Guvernului Dancila. Dragnea a afirmat, inainte de sedinta in care se afla din nou fata in fata cu tabara contestatarilor sai, ca nu se pune deocamdata.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

Liviu Dragnea infirma informatiile despre revocari in PSD

Liviu Dragnea a infirmat, luni, inaintea Sedintei Biroului Permanent National al PSD, informatiile aparute in presa conform carora ar urma sa aiba loc revocari ale unor lideri social-democrati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )