Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii, despre proiectul de lege privind donatii contra grade militare

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, despre proiectul de lege privind donatii contra grade militare

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a explicat luni dimineata ca bugetul ministerului pe care il coordoneaza nu va fi redus, asa cum s-a vehiculat in presa. Bugetul Ministerului Apararii nu scade. Suma. continuă pe Antena3

Tunisia a reintrodus pedeapsa cu moartea in noua lege privind combaterea terorismului

Parlamentul tunisian a adoptat vineri seara o noua lege privind combaterea terorismului, cu scopul de a raspunde atacurilor jihadiste. Totusi, noua lege, care reintroduce pedeapsa cu moartea, este vehement criticata de societatea civila.

Madalin Voicu, despre proiectul General, contra cost: Nu e numai jignire, e tragism. E noaptea mintii

Deputatul PSD Madalin Voicu dezaproba total proiectul de lege potrivit caruia poti obtine grade militare contra donatii, el argumentand ca nu orice se poate cumpara pe bani, cu atat mai putin armata, care.

Ministrul Mediului, despre procesul intentat de Gabriel Resources privind Rosia Montana: Statul si-a indeplinit toate atributiile

Statul roman a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, raspunzand unei intrebari privind procesul intentat de catre Gabriel Resources impotriva Romaniei.

Ministrul Mediului, despre reclamatia Gabriel Resources: Romania si-a indeplinit TOATE ATRIBUTIILE

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, vineri, ca Romania a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )