Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu am de gand sa pun bani in plus la ministerele care nu au avut o executie normala. Un exemplu este MT, unde sunt necesare decizii radicale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,a anuntat joi ca ii asteapta pe premierul Ponta si ministrul Finantelor la sediul partidului pentru a discuta despre rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici.

Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca salariile a 900 de mii de bugetari vor creste cu 70%, pentru.

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

INCOME: Legea salarizarii va fi implementata in totalitate in 2-3 ani, sustine ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca noua lege a salarizarii ar putea fi implementata in tin 2-3 ani, in functie de resursele gasite pentru a suporta efortul financiar. Teodorovici sustine insa.

INCOME: Ministrul Finantelor Publice, reactie la criticile aduse noului Cod Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a comentat, intr-un interviu acordat in exclusivitate emisiunii INCOME, de la Antena 3, reactiile virulente ale Consiliului Fiscal si Bancii Nationale vizavi de noul Cod.

Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

Liviu Dragnea i-a cerut premierului Ponta sa prezinte rectificarea bugetara in PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a intrat deja in rolul de presedinte interimar PSD. A anuntat ca luni, in sedinta Biroului Permanent National, a convenit cu premierul Victor Ponta ca ministrul de Finante sa vina sa le.

Ministrul Mediului, despre procesul intentat de Gabriel Resources privind Rosia Montana: Statul si-a indeplinit toate atributiile

Statul roman a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, raspunzand unei intrebari privind procesul intentat de catre Gabriel Resources impotriva Romaniei.

Ministrul Mediului, despre reclamatia Gabriel Resources: Romania si-a indeplinit TOATE ATRIBUTIILE

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, vineri, ca Romania a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )