Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Liviu Dragnea cu intreaga familie se afla, la fel ca Pablo Escobar, pe lista de persoane interzise in SUA. La fel ca oligarhii lui Putin, ai lui Chavez sau ai lui Maduro

B1 B1,
Rares Bogdan: Liviu Dragnea cu intreaga familie se afla, la fel ca Pablo Escobar, pe lista de persoane interzise in SUA. La fel ca oligarhii lui Putin, ai lui Chavez sau ai lui Maduro

EXCLUSIV ONLINE Rares Bogdan critica atitudinea PSD si atitudinea Vioricai Dancila fata de mesajele trasmise din strainatate vis-a -vis de coruptia din Romania. in contextul apropierii anuntului facut d. continuă pe B1

Fiica lui Liviu Dragnea, expulzata din SUA

Alexandra Dragnea, fiica fostului presedinte al PSD, aflata la studii la o facultate din Statele Unite, ar urma sa fie expulzata in Romania, dupa ce intreaga familie a primit interdictie de a intra in SUA,.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

Ce se intampla cu fiica lui Liviu Dragnea, dupa ce SUA a dat interdictie intregii familii. Alexandra studiaza in America

Fiica lui Liviu Dragnea ar urma sa fie extradata in Romania, dupa ce fostul lider PSD a primit interdictia de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat, decizia fiind valabila si pentru membrii familiei sale. Alexandra Dragnea se afla la studii in SUA, unde locuieste .

Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a primit o lovitura dura din partea americanilor. Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca fostul lider PSD are interdictie de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat. Decizia ii vizeaza si pe cei doi copii ai lui Dragnea. Liviu Dragnea are .

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai, Valentin Stefan Dragnea si Maria Alexandra Dragnea au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA.

Liviu Dragnea si copiii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza implicarii in acte de coruptie Fata lui Dragnea, care era stabilita in Los Angeles, s-a intors recent la Bucuresti (DOCUMENT)

Liviu Dragnea si copii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Decizia Departamentului de Stat American a fost luata din.

Departamentul de Stat: Liviu Dragnea si cei doi copii ai lui au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, si cei doi copii ai lui, Valentin Stefan si Maria Alexandra, nu au voie sa paseasca pe teritoriul Statelor Unite, arata un comunicat oficial al.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urmare a implicarii fostului lider PSD in cazuri grave de coruptie, conform unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urm.

UPDATE Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite (Departamentul de Stat american)

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )