Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis critica din nou Guvernul: Decidentii politici nu reusesc sa nteleaga ca niciun plan de afaceri nu poate fi dus la bun sfrsit cu schimbari frecvente de legislatie

Hotnews Hotnews,
 Iohannis critica din nou Guvernul: Decidentii politici nu reusesc sa nteleaga ca niciun plan de afaceri nu poate fi dus la bun sfrsit cu schimbari frecvente de legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul pentru schimbarea frecventa a legislatiei fiscale si rata scazuta de absorbtie a fondurilor europene, intr-un mesaj transmis forumului IMM-urilor. continuă pe Hotnews

Kim Kardashian, blonda din nou, de dragul lui Kanye

Kim Kardashian, este un adevarat cameleon din punct de vedere al parului. De la o saptamana la alta, ba se tunde, ba isi schimba culoarea dar nu si naravul). Acum, ea este din nou blonda, pentru ca, spune ea asa ii place lui Kanye.

Ludovic Orban ameninta, din nou, cu motiunea de cenzura. Nici acum nu stie cand va fi depusa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, din nou, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a reiterat, vineri seara, ca motiunea va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cel.

Coreea de Nord ameninta din nou cu anularea summitului Kim-Trump

Coreea de Nord a amenintat din nou, joi, ca ar putea anula intalnirea liderului de la Phenian, Kim Jong Un, cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, informeazaAgerpres, care citeaza Kyodo.

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la.

VIDEOVulcanul Kilauea a erupt din nou. Gazele toxice, noul pericol pentru hawaiieni

Vulcanul Kilauea din Hawaii a erupt din nou, iar locuitorii celei mai mari insule ale statului sunt in pericol din cauza gazelor toxice emanate. Sute de oameni sunt afectati de dioxidul de sulf care este emanat prin fisurile aparute in pamant, dupa ce Kilauea a erupt in urma cu 20 de zile.

Rita Muresan s-a ingrasat din nou: Fac rugaciunea pentru pierderea kilogramelor. Nu-mi mai inteleg corpul!

Rita Muresan s-a ingrasat din nou pe fondul unor socuri pe care le-a suferit in ultima perioada. Creatoarea de moda recunoasre ca in trecut era foarte afectata de ce i se spune cu privire la silueta sa,.

Iohannis critica dezvoltarea infrasctructurii

Dezvoltarea infrastructurii este cea mai sigura cale de a intari convergenta dintre regiunile tarii, insa, in programele guvernamentale, infrastructura, de cele mai multe ori, a fost o prioritate doar la nivel declarativ, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, care se afla intr-o vizita de lucru in judetul Arges, informeaza Agerpres.

CCR dezbate astazi sesizarea presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou n subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor, informeaza News. ro. Printre motivele sesizarii se arata faptul ca autoritatea asupa Monitorului Oficial este exercitata de catre secretarul general al Camerei sau de catre Biroul permanent, iar Camera Deputatilor nu exercita niciun fel de control.

Politic show: Dacian Ciolos: Acest 'experiment judiciar' al PSD-ALDE trebuie sa inceteze; Guvernul va modifica legislatia privind evaziunea fiscala. Si, din nou, Codul fiscal; Pilonul II de pensii naste dihonie in coalitie

In asteptarea verdictului in Gala Bute, Presedintele Traian Basescu propune inchiderea Inaltei Curti! Este acelasi model dupa care s-au inchis firmele alimentate cu bani publici si care au intors spaga catre. Scandal fara precedent la Consiliului Executiv National PMP: Radu Cristescu, dat afara de Traian Basescu. Mesajul care l-a infuriat pe fostul presedinte Vicepresedintele PMP, Radu Cristescu, a fost dat afara marti din sedinta.

TVR organizeaza din nou Cerbul de Aur, dupa noua ani / Sondaj HotNews.ro: E bine ca se relanseaza festivalul?

TVR a ajuns la un acord cu autoritatile locale din Brasov sa organizeze, la finele verii, o noua editie a Festivalului International Cerbul de Aur, care a fost sistat in 2009. Potrivit unui anunt facut joi de Televiziunea publica, reprezentantii sai au convenit de principiu cu primarul Brasovului, George Scripcaru, si cu presedintele CJ Brasov, Ioan Andrei Vestea, sa realizeze evenimentul in coproductie. Participa in text la sondajul HotNews. ro: E bine ca se relanseaza Cerbul de aur?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )