Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

B1 B1,
Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams: Arata bine... imbracata! Nu cred ca poate slabi pana la Roland Garros (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase o ataca din nou pe Serena Williams, considerata cea mai buna jucatoare din istorie. Vorbind, intr-o conferinta de presa, despre o eventuala participare a acesteia la. continuă pe B1

Ilie Nastase: Serena Williams arata bine... imbracata! Nu stiu daca poate slabi pana la Roland Garros

Fostul tenismen Ilie Nastase a spus miercuri, intr-o conferinta de presa, ca e greu de crezut ca Serena Williams va reveni la o forma buna pana la intrarea in competitie Roland Garros. Nastase a.

Ilie Nastase, despre forma fizica a Serenei Williams: Nu stiu daca poate slabi pna la Roland Garros, la nunta regala arata bine, mbracata

Fostul tenismen Ilie Nastase a spus miercuri, intr-o conferinta de presa, ca e greu de crezut ca Serena Williams va reveni la o forma buna pana la intrarea in competitie la Roland Garros, el precizand ca la nunta regala a Printului Harry sportiva arata bine imbracata.

FOTOGALERIE Serena Williams se antreneaza deja pe Philippe Chatrier - Pregatirile pentru Roland Garros, n linie dreapta

Pana la startul editiei din acest an de la Roland Garros au mai ramas cateva zile va avea loc in perioada 27 mai - 10 iunie), iar unii dintre jucatori se afla deja la Paris, acolo unde se antreneaza si incearca sa se acomodeze cu arena centrala. Serena Williams este unul din exemple, fostul lider mondial se pregateste pe Philippe Chatrier alaturi de Patrick Mouratoglou.

Ilie Nastase, atac extrem de dur la adresa lui Isarescu: Dumnezeu sa-l ierte!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a lansat un atac fara precedent la adresa guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in scandalul legat de Arenele BNR. Nastase il considera vinovat pe.

Ilie Nastase a premiat cei mai talentati tineri jucatori din tenisul romanesc

Ilie Nastase, Ioan Cozma si presedintele FR Tenis, George Cosac, au premiat tinerele talente ale sportului alb din Romania.

VIDEOVulcanul Kilauea a erupt din nou. Gazele toxice, noul pericol pentru hawaiieni

Vulcanul Kilauea din Hawaii a erupt din nou, iar locuitorii celei mai mari insule ale statului sunt in pericol din cauza gazelor toxice emanate. Sute de oameni sunt afectati de dioxidul de sulf care este emanat prin fisurile aparute in pamant, dupa ce Kilauea a erupt in urma cu 20 de zile.

Rita Muresan s-a ingrasat din nou: Fac rugaciunea pentru pierderea kilogramelor. Nu-mi mai inteleg corpul!

Rita Muresan s-a ingrasat din nou pe fondul unor socuri pe care le-a suferit in ultima perioada. Creatoarea de moda recunoasre ca in trecut era foarte afectata de ce i se spune cu privire la silueta sa,.

CCR dezbate astazi sesizarea presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou n subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor, informeaza News. ro. Printre motivele sesizarii se arata faptul ca autoritatea asupa Monitorului Oficial este exercitata de catre secretarul general al Camerei sau de catre Biroul permanent, iar Camera Deputatilor nu exercita niciun fel de control.

Politic show: Dacian Ciolos: Acest 'experiment judiciar' al PSD-ALDE trebuie sa inceteze; Guvernul va modifica legislatia privind evaziunea fiscala. Si, din nou, Codul fiscal; Pilonul II de pensii naste dihonie in coalitie

In asteptarea verdictului in Gala Bute, Presedintele Traian Basescu propune inchiderea Inaltei Curti! Este acelasi model dupa care s-au inchis firmele alimentate cu bani publici si care au intors spaga catre. Scandal fara precedent la Consiliului Executiv National PMP: Radu Cristescu, dat afara de Traian Basescu. Mesajul care l-a infuriat pe fostul presedinte Vicepresedintele PMP, Radu Cristescu, a fost dat afara marti din sedinta.

Presa rusa: Opozitia considera ca numirea din nou a lui Medvedev n postul de premier este o nvrteala de-a lui Putin

Este posibil ca deja in vreo doi ani primul ministru Dmitri Medvedev sa fie inlaturat din functie si sa i se puna in carca responsabilitatea pentru cresterea considerabila a gradului de nemultumire a populatiei in ceea ce priveste situatia in tara a opinat, pentru publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta, fondatorul Rusiei Deschise OR), Mihail Hodorkovski, citeaza Rador.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )