Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Macovei a comis-o mai tare ca Viorica Dancila: Romanii este un popor viu!

B1 B1,
Monica Macovei a comis-o mai tare ca Viorica Dancila: Romanii este un popor viu!

Dupa ce criticat-o in repetate randuri pe Viorica Dancila, Monica Macovei a dat dovada ca nici ea nu stie sa foloseasca limba romana in mod corect. Europarlamentarul a vorbit, marti, in plenul Parlament. continuă pe B1

Sinteza zilei. Cine cade in groapa sapata pentru Viorica Dancila

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu Monica Macovei in Parlamentul European. Stire in curs de.

Monica Macovei: Guvernul a lovit cu bastoane si grenade propriii cetateni.Dragnea si Tariceanu ataca acum UE

Eurodeputatul Monica Macovei a avut mai multe atacuri la adresa Guvernului Dancila, acestea fiind legate de violentele din 10 august, de la protestul diasporei, dar si in ceea ce priveste politicienii corupti.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Guvernul a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o noua interventie, miercuri, in plenul Parlamentului European, in care a sinut sa le raspunda unora dintre europarlamentarii care au vorbit despre situatia din.

Monica Macovei, in Comisia LIBE. Cum a denaturat adevarul

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European discuta situatia din Romania, inclusiv independenta justitiei. Monica Macovei s-a referit, in alocutiunea sa, la.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European, insa fara succes. Mai are o sansa la Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, crezand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Mesaj dur din lumea sportului pentru Viorica Dancila: Sa ia lectii de limba si literatura romana sau, mai bine, sa se duca sa faca altceva!

Viorica Dancila a facut o noua gafa dintr-un sir care pare interminabil, reusind sa isi atraga critici inclusiv din lumea sportului.

Cum a fugit Viorica Dancila de ziaristi la Craiova, dupa gafa cu deconcesionarea. Ce vreti sa va mai spuna? Ajunge!

Oamenii din staful prim-ministrului Romaniei au apelat la o strategema la Craiova pentru a o scapa pe Viorica Dancila de intrebarile ziaristilor.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, impreuna la Strasbourg. Ce le explica premierul si ministrul Justitiei oficialilor UE

Viorica Dancila si Tudorel Toder merg impreuna la Strasbourgpentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Timmermans estre unul dintre cei mai critici oficiali al UE in pr.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )