Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei, in Comisia LIBE. Cum a denaturat adevarul

Antena3 Antena3,
Monica Macovei, in Comisia LIBE. Cum a denaturat adevarul

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European discuta situatia din Romania, inclusiv independenta justitiei. Monica Macovei s-a referit, in alocutiunea sa, la. continuă pe Antena3

Europarlamentarii social-democrati o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie, spunand ca este inadmisibil ca dupa ce ani la rand a denigrat Romania in toate discursurile si actiunile sale din Parlamentul European, acum sa vina sa explice cum e cu imaginea tarii noastre la Bruxelles.

Comisia LIBE din Parlamentul European discuta luni independenta Justitiei din Romania

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European se reuneste, luni seara, la Strasbourg, intr-o sedinta extraordinara pe tema situatiei din Romania, inaintea dezbaterii din plenul PE referitoare la protestele din 10 august si statul de drept.

Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine.

Liviu Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine.

Gabriela Zoana, in Comisia LIBE: Sunt ingrozita ca anumiti romani isi denigreazaabsolut gratuit propria tara

Europarlamentarul Gabriela Zoana a luat cuvantul in Comisia LIBE, acolo unde a vorbit despre dublul limbaj folosit atunci cand este vorba despre Romania. Sunt ingrozita ca anumiti romani isi.

Emilian Pavel la dezbarea din Comisia LIBE: Daca apreciati atat de mult protocoalele secrete, va rog sa le implementati la dumneavoastra in tara

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit in Comisia LIBE din Parlamentul European despre protocoalele secrete. Nu ati facut nicio referire la faptul ca in nicunul dintre rapoartele MCV nu a aparut nimic.

PSD o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, o acuza pe Monica Macovei de ipocrizie, spunand ca este inadmisibil ca dupa ce ani la rand aceasta a denigrat Romania in toate discursurile si actiunile sale din Parlamentul European, acum sa vina sa explice cum e cu imaginea tarii noastre la Bruxelles. Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au incercat sa-i minta pe deputatii europeni despre Romania, insa acestia stiau care este situatia.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European. Frans Timmermans ameninta Romania cu instanta

Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European PE) a programat pentru luni seara la Strasbourg o reuniune extraordinara, in cadrul careia membrii acestei comisii au un schimb de opinii cu.

Comisia LIBE discuta despre independenta justitiei n Romnia, ntr-o sedinta extraordinara

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European se reuneste, luni seara, la Strasbourg, intr-o sedinta extraordinara pe tema situatiei din Romania, inaintea dezbaterii din plenul PE referitoare la protestele din 10 august si statul de drept, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )