Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar, audiat de CSM in 13 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Augustin Lazar, audiat de CSM in 13 noiembrie

Procurorul General, Augustin Lazar, va fi audiat in Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in 13 noiembrie, urmand ca avizul motivat sa fie transmis Ministerului Justitiei, in 21 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, audiat de CSM pe 13 noiembrie

Procurorul general Augustin Lazar va fi audiat de Consiliul Superior al Magistraturii, pe 13 noiembrie, dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea acestuia din functie. in urma audierii, CSM va da un aviz, care are insa doar rol consultativ.

Calendarul revocarii procurorului general: Augustin Lazar, audiat pe 13 noiembrie la CSM

Raportul activitatii lui Augustin Lazar a ajuns, joi, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Sectia pentru procurori a stabilit ziua de 13 noiembrie pentru audierea procurorului general, urmand ca motivarea.

Augustin Lazar, audiat de CSM in 13 noiembrie

Procurorul General, Augustin Lazar, va fi audiat in Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in 13 noiembrie, urmand ca avizul motivat sa fie transmis Ministerului Justitiei, in 21 noiembrie.

Augustin Lazar, audiat de CSM pe 13 noiembrie. Zegrean il sfatuieste sa ceara in justitie anularea deciziei de revocare

Procurorul general Augustin Lazar va fi audiat de Consiliul Superior al Magistraturii, pe 13 noiembrie, dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea acestuia din functie. In urma audierii, CSM va da un aviz, care are insa doar rol consultativ, scrie.

Raportul lui Toader a ajuns la CSM. Procurorul general va fi audiat pe 13 noiembrie

Raportul privind evaluarea activitatii lui Augustin Lazar, a ajuns la CSM, joi, iar Sectia pentru procurori a stabilit ziua de 13 noiembrie pentru audierea procurorului general, urmand ca motivarea sa fie emisa in data de 21 noiembrie, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Tariceanu: Procurorul general este capabil de orice pentru a-si scapa pielea. Augustin Lazar incearca sa isi justifice actiunile de procuror comunist

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, declara ca procurorul general este capabil de orice pentru a-si scapa pielea, el sustinand ca HG 231 data in 2005 de Guvernul pe care il conduceea nu se referea la protocoale, ci la aplicarea strategiei nationale anticoruptie.

Calendarul audierii lui Augustin Lazar, stabilit de CSM

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va discuta astazi pe marginea propunerii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar. Augustin Lazar participa si el la sedinta.

Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a anuntat declansarea procedurii de revocare a procurorul general Augustin Lazar dupa o declaratie de presa de exact o ora. Concluzia generalaeste a necesitatii de.

Dancila, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Augustin Lazar. Sedinta la PSD

Biroul permanent al PSD s-a reunit astazi, de la ora 14. 00, la o zi dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea lui Augustin Lazar. inaintea sedintei, premierul Viorica Dancila a vorbit, pe scurt, despre revocarea procurorului general al Romaniei.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie - LIVE TEXT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )