Libnet.ro
UNICEF

20:45

Toader va face public dosarul de candidatura al procurorului general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toader va face public dosarul de candidatura al procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va prezenta, maine, procedura, graficul de numire si continutul dosarului de candidatura ale celui care ocupa postul de procuror general, anuntul fiind facut dupa ce procurorul general a facut public raspunsul CSM conform caruia, in dosarul sau, nu exista nicio rezolutie de clasare vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, asa cum sustinuse ministrul in argumentatia in vederea revocarii sale din functie. continuă pe Ziarul Bursa

CSM l contrazice pe ministrul Justitiei: n dosarul de candidatura al procurorului general Augustin Lazar nu exista o rezolutie de clasare vizndu-l pe presedintele Iohannis

Consiliul Superior al Magistraturii ii transmite procurorului general, Augustin Lazar, ca in dosarul cu propunerea de numire a sa la conducerea Parchetului General nu exista niciun document care sa faca referire la o rezolutie de clasare care privea presedintele Romaniei in functie, scrie Agerpres.

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Toader, noua miscare in scandalul revocarii lui Lazar: Fac public dosarul de candidatura!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va prezenta public dosarul de candidatura a lui Augustin Lazar pentru functia de Procuror General. Asta in contextul in care Consiliul Superior al.

Ministrul Justitiei anunta ca va publica dosarul de candidatura al procurorului general

CSM a anuntat ca la mapa de candidatura a luiAugustin Lazarpentru functia de procuror general nu exista o rezolutie de clasare privindu-l pe presedinteleKlaus Iohannis. Dupa precizarile.

Magistratii nu sunt de acord cu revocarea procurorului general

Forumul Judecatorilor din Roma-nia si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor i-au solicitat, ieri, prin intermediul unui comunicat comun, ministrului justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a Procurorului General, Augustin Lazar.

Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Precizarea a fost facuta pe Facebook in post-scriptumul unui mesaj in care anunta ca va face public dosarul de candidatura a lui Lazar.

FOTO Protest al romnilor din Zurich fata de procedura de revocare a procurorului general, Augustin Lazar

Mai multi romani care traiesc in Zurich au protestat sambata fata de procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, inceputa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre care acestia spun ca atenteaza la independenta Ministerului Public.

Iohannis despre revocarea Procurorului General

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza activitatea Procurorului General si considera ca cererea ministrului Justitiei de revocare a acestuia este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, precizeaza Administratia prezidentiala. Presedintele ii cere din nou demisia lui Tudorel Toader.

Dragnea, reactie surprinzatoare la propunerea de revocare a procurorului general. Daca si domnul Toader ne cearta, sa se aseze la rand

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca nu a citit raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prin care a cerut revocarea procurorului general, Augustin Lazar. Domnul Tariceanu spune neaparat sa ramana domnul Toader. Domnul Iohannis spune sa plece. Trebuie sa cantarim, a raspuns, ironic, liderul PSD, intrebat daca il va schimba pe Toader din Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )