Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Precizarea a fost facuta pe Facebook in post-scriptumul unui mesaj in care anunta ca va face public dosarul de candidatura a lui Lazar. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu renunta la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Asta desi Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia.

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Tudorel Toader anunta ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca marti va prezenta procedura si graficul de numire a procurorului general, ca nu renunta la revocarea lui Augustin.

Peste 1000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general

Peste 1000 de magistrati semnat o petitie prin care ii cer Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al.

Peste 1.000 de magistrati ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Lazar

Peste 1. 000 de magistrati sustin solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de renuntare la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, informeaza vineri Forumul Judecatorilor, citat de Agerpres.

Tudorel Toader, precizari privind elaborarea modificarilor Codului penal si al celui de procedura penala

Tudorel Toader a facut o serie de precizari importante vizavi demodificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Simple precizari, contrare unor afirmatii aparute in spatiul public.

Tudorel Toader spune ca Augustin Lazar nu poate ataca in instanta procedura de revocare: Instanta de contencios nu aplica normele constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune caAugustin Lazar nu poate ataca in instanta revocarea, deoareceinstanta de contencios nu are competenta de a interpreta si aplica normele.

Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Ministrul Justitiei a declansat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din functie a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tudorel Toader a precizat ulterior ca si-a intrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare.

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a.

Tudorel Toader, replica pentru Zegrean: Augustin Lazar nu poate ataca in justitie decizia de revocare, pentru ca instanta de contencios nu poate cerceta normele constitutionale

Tudorel Toader ii da replica lui Augustin Zegrean, dupa ce fostul presedinte al CCR a sustinut ca Augustin Lazar poate solicita in instanta anularea deciziei de revocare din functia de Procuror.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )