Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Premierul Viorica Dancila, presedinte al organizatiei de femei a PSD, a declarat joi ca nu va candida la o functie in partid la congresul extraordinar al formatiunii din 10 martie. Consider ca functia de pr. continuă pe Antena3

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a.

Viorica Dancila spune ca nu va candida la o functie in PSD la congresul din 10 martie

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu va candida la nicio functie in partid la congresul extraordinar al PSD din 10 martie, transmite Agerpres.

Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Justitia trebuie sa fie independenta si treb.

Dancila a fost intrebata la Bruxelles despre posibila revocare a lui Kovesi. Ce a raspuns premierul

Premierul Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, au tinut miercuri la o conferinta de presa comuna. Raspunzand intrebarii unui ziarist de la Financial Times, Dancila a.

Viorica Dancila, discutie cu ambasadorul Germaniei despre colaborare si dezvoltarea cercetarii

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe Cord Meier-Klodt, ambasadorul Repu.

UPDATE CNCD discuta marti pe tema declaratiilor premierului Viorica Dancila, care i-a numit autisti pe cei care dezinformeaza UE

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) discuta, marti , despre declaratiile premierului Viorica Dancila, care i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul. Conform presedintelui CNCD, Asztalos Csaba, Dancila nu a confirmat prezenta la audieri.

Viorica Dancila, decizii cruciale de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ca a discutat cu acesta despre presedintia romana a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )