Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Justitia trebuie sa fie independenta si treb. continuă pe România Liberă

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila: Nu pot sa va raspund ce propunere va face maine ministrul Justitiei in legatura cu Laura Codruta Kovesi

Nu pot sa va raspund. Justitia trebuie sa fie independenta. Trebuie sa vedem raportul ministrului, nu am avut nici o discutie despre acest aspect. Nu pot sa va raspund, vom vedea chiar maine. Trebuie sa lasam justitia sa-si faca datoria. Cred ca asa e corect si ce se intampla acum in Romania, faptul ca nimeni nu intervine, e un lucru bun. As vrea ca toti cetatenii din Romania, indiferent de functie, sa respecte directiva UE care statueaza prezumtia de nevinovatia, a declarat miercuri premierul Dancila cand a fost intrebata daca ministrul Justitiei va cere maine revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Viorica Dancila: Reformarea administratiei, miza pentru Guvern. Viabilitatea PNDL, introdus de domnul Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea ca trebuie continuat

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca reformarea administratiei este unul dintre principalele trei obiective ale mandatului sau, alaturi de infrastructura si cresterea veniturilor populatiei. Intr-un discurs la Asociatia Comunelor, Dancila l-a laudat pe Livu Dragnea pentru infiintarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL 1).

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de Jean-Claude Juncker: Sa fie ridicat MCV

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa care au sustinut o conferinta de presa comuna, scrie Ziare. com .

Viorica Dancila va fi primita miercuri, la Bruxelles, de Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, astazi, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca existe motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi (VIDEO)

La finalul unui eveniment la care a participat, premierul Viorica Dancila a tinut sa precizeze in fata jurnalistilor ca rolul chemarii in tara a ministrului Justitiei a fost ca acesta sa fie informat.

UPDATE CNCD discuta marti pe tema declaratiilor premierului Viorica Dancila, care i-a numit autisti pe cei care dezinformeaza UE

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) discuta, marti , despre declaratiile premierului Viorica Dancila, care i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul. Conform presedintelui CNCD, Asztalos Csaba, Dancila nu a confirmat prezenta la audieri.

Viorica Dancila, decizii cruciale de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ca a discutat cu acesta despre presedintia romana a.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )