Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisia Europeana ne transmite un avertisment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana ne transmite un avertisment

Comisia Europeana a transmis un avertisment tarii noastre, pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa emita o decizie privind faptul ca nu a luat masuri eficiente pentru a corecta acest lucru si o recomandare de a lua masuri in 2018 si 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana SOMEAZA Romania: Este o DEVIERE semnificativa si nu s-a facut nimic pentru redresare

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Deviere semnificativa de la MTO Comisia Europeana transmite un avertisment Romaniei. Oficialii de la Bruxelles cer Guvernului de la Bucuresti sa ia masuri cu.

Comisia Europeana a transmis un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la MTO

Comisia Europeana a transmis, miercuri, un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa.

Comisia Europeana a transmis un avertisment Romaniei

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa emita o decizie privind faptul ca nu a luat masuri eficiente pentru a corecta acest lucru si o recomandare de a lua masuri in 2018 si 2019, informeaza News. ro.

Comisia Europeana atrage atentia Italiei asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a lansat ieri un avertisment noului guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia se numara printre cele mai indatorate state din zona euro, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana atrage atentia asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a lansat, astazi, un avertisment noului Guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia se numara printre cele mai indatorate state din zona euro, transmite AFP.

Comisia Europeana, cu ochii pe Italia: Avertisment asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a adresat marti un avertisment noului guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia este una dintre cele mai indatorate tari din zona euro.

Comisia Europeana, avertisment adresat Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala

Comisia Europeana a adresat, miercuri, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu dizabilitati, romii si populatia rurala sunt in mod special afectati. Inegalitatile ridicate privind veniturile persista, pe fondul impactului scazut al facilitatilor fiscale, se arata in recomandarile specifice de tara publicate de Executivul comunitar.

Comisia Europeana: Riscul de saracie este foarte ridicat in Romania

Comisia Europeana a adresat miercuri, in recomandarile specifice de tara, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu.

Comisia Europeana avertizeaza Romania cu privire la o abatere bugetara semnificativa in 2017

Comisia Europeana a adresat miercuri un avertisment Ungariei si Romaniei cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Scandal imens la Bruxelles pe reducerea fondurilor europene. Numerosi europarlamentari acuza Comisia Europeana de minciuna

Un imens scandal a izbucnit, miercuri, la Bruxelles, in jurul viitorului buget al Uniunii Europene. Numerosi europarlamentari au acuzat Comisia Europeana ca da dovada de lipsa de transparenta in prezentarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )