Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, despre CEx al PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, despre CEx al PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax.

Cearta violenta in sedinta Camerei Deputatilor. Dragnea si Ciolacu, la un pas de bataie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost aproape sa se ia la bataie cu colegul sau de partid, Marcel Ciolacu, aflat in grupul pucistilor. Informatia a fost publicata initial de Digi 24, iar surse politice au detaliat episodul pentru Adevarul. Disputa a avut loc la finalul sedintei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor. Ulterior, Liviu Dragnea si-a varsat nervii pe jurnalisti.

Avertisment pentru Liviu Dragnea: Zilele lui in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate

Zilele lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate, iar votul la motiunea simpla pe Justitie arata acest lucru, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, Raluca.

Plenul Camerei Deputatilor a schimbat legea educatiei. Copiii vor putea fi inscrisi la scoala si fara CNP

Plenul Camerei Deputatilor a modificat legea educatiei nationale. Astfel, elevii care nu au CNP se vor putea inscrie chiar si asa la unitatile de invatamant. Deputatul Oana Bizgan a declarat.

Exista un domeniu la care Roger Federer se pricepe mai bine dect la tenis, spune John Isner

Roger Federer a incantat de-a lungul timpului milioane de spectatori cu loviturile sale catalogate uneori drept ireale. Cu toate acestea, campionul elvetian are un domeniu la care se pricepe mai bine decat la sportul alb, aceasta afirmatie apartinandu-i lui John Isner americanul a reusit de-a lungul timpului sa-l invinga pe Mister Perfect in doua randuri din 7 dueluri directe).

Firea despre CEx: Nu mi-e rusine cu activitatea mea

Primarul Capitalei Gabriela Firea spune ca nu a primit inca invitatie de a participa la sedinta Comitetului Executiv National PSD, care ar urma sa aiba loc saptamana viitoare, insa oricum nu fuge de sedinta pentru ca nu ii este rusine cu activitatea sa la primarie.

Contestatarii lui Dragnea din PSD ar putea fi exclusi. Florin Iordache: Mai bine ne despartim decat sa continuam scandalul

Se anunta o sedinta extrem de tensionata luni la PSD! Florin Iordache este primul lider important al formatiunii care a vorbit deschis despre o posibila excludere din PSD a celor care il contesta pe Liviu.

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )