Libnet.ro
UNICEF

07:45

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Fosta conducere PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea si au incercat sa traga frana de mana. Este declaratia facuta de Marcel Ciolacu, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, facand eferire la Liviu Dragnea. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Nu poti sa vii tu, Guvern, sa-ti asumi si sa treci peste Parlament

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va sesiza, luni, Curtea Constitutionala privind legile asumate de Guvern, precizand ca sesizarea va fi pe forma, nu pe fond. ) atata timp cat exista legi in Parlamentul Romaniei, mai ales intr-o forma finala de dezbatere, nu poti sa vii tu, Guvern, sa-ti asumi si sa treci peste Parlament, spune Ciolacu, potrivit News. ro.

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

MARCEL CIOLACU: PSD trebuie sa aiba niste norme de integritate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca ar fi incorect sa ia masuri acum fata de social-democratii urmariti penal, in conditiile in care sunt exemple de oameni politici ale caror cariere au fost afectate, desi in instanta au fost achitati de acuzatiile aduse initial.

Marcel Ciolacu: Vasile Dincu s-ar putea regasi in noua conducere a PSD Cozmin Gusa, recuperat de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca sociologul Vasile Dincu ar putea face parte din conducerea PSD dupa congresul din 29 februarie, informeaza HotNews. ro. Liderul.

Viorica Dancila lovitura dura chiar de ziua ei de nastere! Marcel Ciolacu a facut anuntul

Conducerea PSD, reunita luni la Parlament, a decis sa nu mai fie organizate alegerile pentru conducerea Organizatiei de Femei la sfarsitul lunii ianuarie. Mai precis, Marcel Ciolacu ar fi cerut sa nu fie organizate niciun fel de alegeri, in nicio organizatie a partidului, pana la congresul PSD din 29 februarie anul viitor, potrivit Realitatea PLUS.

Marcel Ciolacu anunta masurile PSD impotriva Guvernului Orban: Documentele pe care le vom depune la CCR sunt gata

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a criticat actuala guvernare PNL si a vorbit despre planurile pe care le au social-democratii in continuare.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: S-a intors la perioada lui Liviu Dragnea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD s-a intors la perioada in care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, dupa ce social-democratii s-au opus alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Marcel Ciolacu, la sedinta solemna din Parlament: Nimic nu ar fi fost posibil fara jertfa tinerilor de la Revolutie; e nevoie de un proiect national

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, ca Romania de astazi nu ar fi fost posibila fara sacrificiile si jertfa de la Revolutia din Decembrie 1989, transmitand ca este tentant sa cauti mereu vinovati, dar este nevoie de unitate si solidaritate.

MARCEL CIOLACU: in primul rand vom face o sesizare pe forma

PSD ar urma sa sesizeze, astazi, Curtea Constitutionala, cu privire la legile asumate de Guvern, precizand ca sesizarea va fi pe forma, nu pe fond.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )