Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: S-a intors la perioada lui Liviu Dragnea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD s-a intors la perioada in care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, dupa ce social-democratii s-au opus alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Fosta conducere PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea si au incercat sa traga frana de mana. Este declaratia facuta de Marcel Ciolacu, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, facand eferire la Liviu Dragnea.

Lovitura de guvern din partea PSD. Social-democratii vor depune un proiect prin care cer ca alocatiile copiilor sa fie dublate

Lovitura pentru Guvern din partea PSD. Social democratii vor depune un proiect prin care cer ca alocatiile copiilor sa fie dublate, anunta Marcel Ciolacu.

Dosarul SPAGILOR de la Vama Nadlac 2: 15 ceasuri Rolex gasite la perchezitiile DNA Timisoara la un membru din cazul PSD Arad

Not detalii din dosarul spagilor de la Vama Nadlac 2, in care sunt acuzati mai multi PSD-isti. Angajata Directiei Regionale Drumuri si Poduri Timisoara DRDP) Elisabeta Miutescu, care ar fi luat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )