Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Pintea ii ia apararea lui Liviu Dragnea: 65% din populatia Romaniei, deficit de vitamina D, ce poate duce la rahitism sau cancer

B1 B1,
Ministrul Pintea ii ia apararea lui Liviu Dragnea: 65% din populatia Romaniei, deficit de vitamina D, ce poate duce la rahitism sau cancer

Ministrul Sanatatii, Sorina pintea, sare in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a fost ironizat in mediul online dupa declaratia privind vitamina D. Pintea sustine ca este foarte mare nevoie de. continuă pe B1

Ministrul ungar de Externe: Budapesta finanteaza afaceri in Romania, cu permisiunea lui Liviu Dragnea

Guvernul ungar finanteaza afaceri in Transilvania cu acordul lui Liviu Dragnea. Declaratia soc ii apartine ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto. Acesta a declarat pentru TVR, dupa.

UPDATE ntlnire Liviu Dragnea - Viorica Dancila - Eugen Teodorovici, la Parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

UPDATE Discutii pe buget n biroul lui Liviu Dragnea. Participa Dancila, Teodorovici, Tariceanu si Chitoiu

Premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si secretarul general al ALDE Daniel Chitoiu se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Firea: Nu plec la niciun alt partid, sunt membru PSD / Ma gandesc sa-l contracandidez pe Liviu Dragnea, oriunde se duce el

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu doreste sa plece la alt partid, dar crede ca va fi data afara din PSD, iar anul viitor ar putea candida ca independent la primarie in cazul in care Liviu Dragnea va mai fi presedintele partidului. Ea spune ca nu s-a gandit si la o candidatura la prezidentiale, dar ca ar lua in calcul sa il contracandideze pe Liviu Dragnea la orice functie.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

SONDAJ. Sunteti de acord cu Liviu Dragnea atunci cand spune despre Pro Romania si PLUS ca sunt partide create de securisti?

Liviu Dragnea a lansat duminica un atac dur la adresa partidelor conduse de Victor Ponta si Dacian Ciolos. Securistii si-au facut doua partide. Unul pe stanga, altul pe dreapta. Pe stanga este partidul.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Florin Calinescu: Povestea cu vitamina D e o prostie fara seaman. Liviu Dragnea face ce poate si cat il duce mintea (VIDEO)

Actorul Florin Calinescu a comentat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, propunerea lui Liviu Dragnea de a se lua bani de la servicii pentru a fi acordati programelor pentru.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )