Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE ntlnire Liviu Dragnea - Viorica Dancila - Eugen Teodorovici, la Parlament

Hotnews Hotnews,
 UPDATE ntlnire Liviu Dragnea - Viorica Dancila - Eugen Teodorovici, la Parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri. continuă pe Hotnews

UPDATE Discutii pe buget n biroul lui Liviu Dragnea. Participa Dancila, Teodorovici, Tariceanu si Chitoiu

Premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si secretarul general al ALDE Daniel Chitoiu se afla in biroul lui Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ora difuzarii acestei stiri.

Basescu, la TVR, despre buget: Teodorovici i-a spus lui Dragnea - Sefule treaba s-ar putea sa fie groasa

Intrebat, luni seara la TVR 1, cum comenteaza intalnirea de la Parlament intre Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Liviu Dragnea pentru discutii despre buget, Traian Basescu a raspuns: Eu cred ca ei au asteptat sa vada efectele taxei pe lacomie. Deocamdata certitudinea mea este ca nici cei care au nascocit aceasta OUG nu au idee ce se va intampla. Dupa parerea mea, dupa intalnirea de astazi domnul Teodorovici s-a dus si i-a spus lui Dragnea Seful treaba s-ar putea sa fie groasa, hai sa o regandim.

Viorica Dancila va avea o ntlnire, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, dupa ce acesta si-a exprimat ngrijorarea fata de Ordonanta privind recursul n anulare

Premierul Viorica Dancila va avea joi, la Bruxelles, o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit calendarului oficial al Comisiei. intalnirea are loc in conditiile in care acesta i-a trimis premierului, pe 24 ianuarie, o scrisoare legata de posibila ordonanta de urgenta care ar urma sa introduca recursul in anulare.

Viorica Dancila va avea o ntlnire, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, dupa ce acesta si-a exprimat ngrijorarea fata de Ordonanta privind contestatia n anulare

Premierul Viorica Dancila va avea joi, la Bruxelles, o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit calendarului oficial al Comisiei. intalnirea are loc in conditiile in care acesta i-a trimis premierului, pe 24 ianuarie, o scrisoare legata de posibila ordonanta de urgenta care ar urma sa introduca posibilitatea contestatiei in anulare si in cazul condamnarilor definitive, iesite din termen.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi , pentru Digi24, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Teodorovici sustine ca este un buget revolutionar si anunta ca ordonatorii principali de credite vor trebui sa primeasca aprobare de la ministrul Finantelor pentru fiecare cheltuiala, iar daca nu se conformeaza vor fi amendati.

Liviu Dragnea, despre discutiile din Comitetul Executiv National al PSD

Update: Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Eugen Teodorovici, anunt despre banii romanilor: Noi am facut mai multe simulari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a infirmat, sambata, la Antena 3,informatiile potrivit carora nu ar fi prevazut niciun leu in bugetul din 2019 pentru persoanelecu dizabilitati. Am.

Politico: Viorica Dancila critica UE si acuza dublul standard

Premierul Viorica Dancila critica din nou UE pentru dublul standard in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei sau modul in care actioneaza guvernul in cazul protestelor, intr-un interviu acordat publicatiei Politico. Dancila sustine ca faptele de coruptie sunt o problema si pentru alte state europene, insa acestea nu sunt la fel de criticate.

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Firea: Nu plec la niciun alt partid, sunt membru PSD / Ma gandesc sa-l contracandidez pe Liviu Dragnea, oriunde se duce el

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu doreste sa plece la alt partid, dar crede ca va fi data afara din PSD, iar anul viitor ar putea candida ca independent la primarie in cazul in care Liviu Dragnea va mai fi presedintele partidului. Ea spune ca nu s-a gandit si la o candidatura la prezidentiale, dar ca ar lua in calcul sa il contracandideze pe Liviu Dragnea la orice functie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )