Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta. continuă pe Antena3

UPDATE Guvernul acopera vidul legislativ in caz de anticipate. OUG-urile de pe masa lui Orban, inainte de motiunea de cenzura Avertismentul premierului pentru parlamentari

Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban, care si-a asumat declansarea anticipatelor, pregateste terenul pentru organizarea alegerilor inainte de termen. 31 Premierul a confirmat informatiile, explicand ca la ora actuala e necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate. Daca va exista majoritate pentru motiune, noi nu mai votam investirea niciunuia dintre cele doua guverne, ca sa declansam alegeri anticipate. Asta le spun si parlamentarilor, ca sa stie, a adaugat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, inaintea motiunii: Suntem pregatiti pentru orice varianta

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, inaintea votului pentru motiunea de cenzura, ca liberalii sunt pregatiti pentru orice varianta.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Ludovic Orban afirma ca vin vremuri grele pentru PNL, care are o guvernare dificila

Premierul Ludovic Orban le-a transmis duminica liberalilor ca noua sesiune parlamentara va aduce o s.

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

Liviu Plesoianu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Voi vota pentru plecarea ministrilor simbiotici, condusi de anexa Bizarului din Deal

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a precizat intr-o postare pe Facebook ca va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

Bogdan Chirieac: Ar trebui sa se puna punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vina, e un partid responsabil

Bogdan Chirieac a declarat ca, in opinia sa, cariera politica a lui Ludovic Orban ar trebui sa fie incheiata pentru ca adoptarea a 25 de ordonante de urgenta si a 31 de hotarari de guvern intr-o noapte este o masura anti-democratica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )