Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil. continuă pe Antena3

UPDATE Guvernul acopera vidul legislativ in caz de anticipate. OUG-urile de pe masa lui Orban, inainte de motiunea de cenzura Avertismentul premierului pentru parlamentari

Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban, care si-a asumat declansarea anticipatelor, pregateste terenul pentru organizarea alegerilor inainte de termen. 31 Premierul a confirmat informatiile, explicand ca la ora actuala e necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate. Daca va exista majoritate pentru motiune, noi nu mai votam investirea niciunuia dintre cele doua guverne, ca sa declansam alegeri anticipate. Asta le spun si parlamentarilor, ca sa stie, a adaugat Ludovic Orban.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Liderul deputatilor social-democrati: PSD nu va vota un nou guvern condus de Ludovic Orban

Daca motiunea de cenzura va trece si se va ajunge in situatia de a fi vortat un nou guvern, PSD nu va acorda votul unui executiv condus tot de Ludovic Orban, a anuntat, sambata, liderul deputatilor.

Orban: Liberalii vor impiedica adoptarea motiunii de cenzura (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca obiectivul liberalilor este de a impiedica adoptarea motiunii de cenzura a PSD, iar romanii sa isi poata alege primarii in doua tururi de scrutin. Biroul Politic National al.

Ludovic Orban, discurs neasteptat inainte de motiune: Sa stiti ca visez frumos si tin minte visele!

Romania duce lipsa de politicieni cu viziune, iar premierul Ludovic Orban isi indeamna colegii de partid sa viseze. Discursul sau de la Consiliul National al PNL a ridicat sala in picioare.

Catalin Predoiu l-a contrat pe Ludovic Orban in sedinta de Guvern: Avem o problema din punct de vedere constitutional

Ministrul Justitiei i-a contrat dur pe Ludovic Orban si pe ministrul Dezvoltarii, in fata colegilor si a jurnalistilor. Catalin Predoiu a afirmat ca deciziile Curtii Constitutionale interzic modificarea legislatiei electorale privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene cu mai putin de un an inainte de alegeri.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Ludovic Orban: Desfiintarea Sectiei speciale, foarte importanta. Asteptam puncte de vedere de la toti actorii relevanti din domeniu (VIDEO)

Guvernul Orban considera ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este foarte importanta, a declarat premierul Ludovic Orban, care a precizat ca Palatul Victoria asteapta .

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )