Libnet.ro
UNICEF

10:00

LOVITURA pentru noul sef al Jandarmeriei: in orice alta tara scria declaratii in AREST

B1 B1,
LOVITURA pentru noul sef al Jandarmeriei: in orice alta tara scria declaratii in AREST

Adrian Moraru, Directorul Institutului de Politici Publice, critica imputernicirea lui Adrian Sindile ca inspector general, precizand ca acesta s-a aflat pe teren pentru a coordona represiunea din piata. continuă pe B1

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

Noul sef al Jandarmeriei Romane a participat la interventia in forta de pe 10 august din Piata Victoriei(FOTO)

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a fost si el prezent in Piata Victoriei in timpul violentelor de pe 10 august. Potrivit unor imagini difuzate de Digi 24, colonelul i-a coordonat pe jandar.

M.A.I. anunta OFICIAL noul sef al Jandarmeriei. E din Teleorman ...

Ministerul de Interne a anuntat oficial ca la conducerea Jandarmeriei Romane a fost imputernicit Ionut Catalin Sindile, prim adjunct al institutiei. Sindile s-a nascut in Teleorman si are 40 de.

Iohannis: Noul sef al Jandarmeriei, numit doar dupa finalizarea anchetei privind actiunile jandarmilor de vineri

Jandarmeria Romana a ramas fara sef in plin scandal legat de interventia brutala de la protestul de vineri. Sebastian Cucos a fost imputernicit la comanda, prin ordin al ministrului Carmen Dan, de doua ori.

Sindile, noul sef interimar al Jandarmeriei Romne

Incepand cu data de 15 august , prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de sef al Jandarmeriei, informeaza Ministerul de Interne.

Sindile, noul sef interimar al Jandarmeriei Romne. Are 40 de ani si este din Teleorman

Incepand cu data de 15 august , prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de sef al Jandarmeriei, informeaza Ministerul de Interne.

LOVITURA pentru Petre Daea: O noua EPIDEMIE ameninta Romania, dupa DEZASTRUL provocat de pesta porcina

In plin scandal generat de dezastrul provocat de pesta porcina africana, o noua epidemie pare aproape sa loveasca Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a.

LOVITURA pentru CARMEN DAN: Ar putea fi AUDIATA dupa reprimarea PROTESTELOR! Reuniune de urgenta la PARLAMENT

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi a adresat luni Comisiei pentru Aparare din Camera Deputatilor o solicitare de reunire urgenta pentru audierea sefilor din Jandarmerie, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )