Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dragnea: Iohannis vrea sa ia guvernarea! Demisia lui Dancila e OBSESIA lui! Nu suntem un partid de BLEGI si de FRICOSI care stam cu capul plecat (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea: Iohannis vrea sa ia guvernarea! Demisia lui Dancila e OBSESIA lui! Nu suntem un partid de BLEGI si de FRICOSI care stam cu capul plecat (VIDEO)

Liviu Dragnea il avertizeaza pe presedintele Klaus Iohannis ca Viorica Dancila nu va pleca de la Palatul Victoria. Nu suntem un partid de blegi si fricosi si care stam cu capul plecat pe care sa il. continuă pe B1

Dragnea: Iohannis vrea probabil sa aduca un guvern care sa taie salariile romanilor (VIDEO)

Liviu Dragneaa avut o iesire extrem de dura dupa ceLudovic Orbana depus o plangere penala impotriva sa, dar si impotriva premierului Viorca Dancila. in plangerea se aduc acuzatii de.

UPDATE Dragnea, despre faptul ca Iohannis cere demisia lui Dancila: Saboteaza si submineaza Guvernul /Amenintarea e facuta ntr-un stil mafiot / Nu luam n calcul suspendarea

Solicitarile presedintelui privind demisia premierului Dancila reprezinta o actiune de sabotaj si de subminare a Guvernului si a majoritatii parlamentare, a declarat luni, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea:Ce ne mai pregatesc Iohannis si ai lui pentru a se ntmpla demisia premierului Dancila?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al partidului, ca presedintele Klaus Iohannis ataca si chiar saboteaza orice actiune a guvernului care nu este pe placul sau si s-a intrebat ce mai pregateste seful statului pentru a obtine demisia premierului Viorica Dancila, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la FILME CU MAFIOTI! Ce spune despre demisia lui Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Klaus Iohannis o convoaca pe Viorica Dancila la Cotroceni: Puteti fi insotita de ministrii de resort

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni, dupa ce premierul a declarat, luni, ca se simte amenintata de declaratiile presedintelui si doreste sa poarte o discutie cu acesta. Va redam in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )